- Foto: Erik Simander/Håkon Mosvold Larsen/NT

McDonald's lanserar ny hamburgare: "Skruvat på detaljerna"

Nu väljer McDonald's att göra om en av sina mest klassiska hamburgare. Det är första gången det nostalgiska receptet förändras.


Från och med i dag, tisdag, är det nytt recept som gäller för favoritburgaren Big Mac, Cheeseburgaren och Quarter Pounder Cheese.

– Vi vet att Big Mac är världens mest kända och älskade burgare och när vi nu gör förändringar av receptet så vill vi försäkra oss om att "nya" Big Mac blir ännu bättre än den gästerna är vana vid, skriver Henrik Nerell på McDonald's till Nyheter24 i ett meddelande och fortsätter:

– Våra medarbetare har fått en omfattande utbildning och de har gjort ett fantastiskt jobb den här första veckan - det är mycket nytt i våra kök och det är många som ska hyllas för en väl genomförd lansering av "nya" Big Mac.

Mer tillbehör till det grillade

Får du inte nog av snabbmatjättens såser? Till Expressen berättar Henrik Nerell att man skruvat på detaljerna och favoriten Big Mac får mer sås än tidigare samt att löken läggs på köttet på grillen.

– Jag tror gästerna kommer uppskatta förändringen, sedan är det alltid så att när man ändrar något, så är det folk som säger att det var "bättre förut".

Den nygamla varianten av Big Mac kallas för "Big Mac 2.0" enligt Staffan Ekstam, marknadsdirektör på McDonald’s.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!