På måndag börjar Pressbyrån sälja sin glass för halva priset igen
På måndag börjar Pressbyrån sälja sin glass för halva priset igen - Foto: Bertil Ericson/Fredrik Sandberg/TT/Jessica Gow

Pressbyrån ändrar populära glassrean – så blir det i år

Pressbyråns årliga glasskampanj börjar igen på måndag. Då kommer all GB Glace glass säljas för halva priset. Kampanjen varar under tre veckors tid. I år har kedjan kommit på ett nytt upplägg för glasskampanjen.


På måndag börjar Pressbyråns efterlängtade veckor med halva priset på glass, det meddelar Harris Lukeman som är PR- och kommunikationsansvarig på Reitan Convenience Sweden.

Pressbyrån har haft halva priset på glass varje vår i elva årstid. Nu är det dags igen, mellan måndagen den 17 april och söndagen den 7 maj kommer Pressbyrån erbjuda halva priset på alla GB Glace glassar, skriver Pressbyråi ett pressmeddelande.

Så har personalen laddat upp inför måndag

– Efter vad som har känts som en extra lång vinter är det fantastiskt att kunna erbjuda våra kunder det bästa vårtecknet i form av halva priset på glass i alla våra butiker, säger Marie Wedin, kommersiell direktör på Reitan Convenience i Sverige.

Eftersom trycket brukar vara väldigt högt efter glassen så har flera butiker i år laddat upp med extra många frysboxar i butikerna och står redo på måndag.

Intresset för glass är stort

Intresset för Pressbyråns glasskampanj har varit stort genom åren. Förra året köpte varannan kund en glass. På Pressbyrån i Strömstad köpte varje kund i snitt 7,9 glassar under kampanjperioden.

Nytt för i år – går att få glassen levererad hem

Nytt för i år att man kan köpa hela kartonger för halva priset, på de Pressbyrån-butiker som är anslutna till Uber Eats. Tanken är att man inom 30 minuter ska kunna få en kartongglass levererad hem till dörren.

– I år kan vi nämligen erbjuda glassugna Pressbyrån-kunder möjligheten att enkelt få kartonger av glass hemlevererade inom 30 minuter, att avnjutas hemma på balkongen eller i trädgården, säger Fredric Dahlblom, tillförordnad Sverigechef för Uber Eats.

Beställningar via Uber Eats kan göras från de cirka 100 butiker runtom i landet som är anslutna till tjänsten.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!