Den här produkten har du förmodligen alltid använt fel under dina resor.
Den här produkten har du förmodligen alltid använt fel under dina resor. - Foto: Pexels

Här är saken du alltid använt fel på flyget – förvånande knepet

Önskar du dig en perfekt tupplur under en längre flygresa har du säkert använt den u-formade nackkudden som huvudstöd. Kudden har du förmodligen alltid använt helt fel – men med ett enkelt tips kan du få en bättre överresa med hjälp av kudden.


Sociala medier kan vara en källa till olika tips och tricks för att underlätta vardagen. Många användare delar ofta sina personliga erfarenheter och idéer på sociala medieplattformar som Tiktok.

På Tiktok har användaren @Sidneyraz från USA delat med sig av otaligt många tips som kan underlätta i vardagen. Flera videos innehåller lättsamma men tillika förvånande råd som får många att inse att de använt en produkt fel hela livet. 

Sidneyraz börjar de flesta klippen med att säga "Här är något jag inte visste innan jag fyllde 30", vilket blivit lite av hans signatur på sociala medier.

Äckliga sanningen – det här ska du aldrig ha på dig när du flyger.

Så ska du egentligen använda nackkudden

Är du på resande fot och ska tillbringa flera timmar sittandes på ett flygplan är komforten det viktigaste och då gäller det att sitta rätt.

När det är dags för att resa långväga kan det vara bra att ha med sig lite stöd på vägen. Många gånger räcker det inte med att luta huvudet mot flygplansstolens egen kudde, utan det är bra att ha med sig den bågformade, i vissa fall uppblåsbara, nackkudden.

Majoriteten av människor lägger nackkudden med den tjocka, rundade delen på baksidan av nacken. Tiktok-användaren Sidneyraz förklarar i en video att de ska gå helt tvärtom. Han visar istället den rätta positionen och vilar huvudet på den rundade biten som då ligger under hakan.

Många följare skriver att de är förvånade över att upptäcka att de har använt kuddarna helt fel. Så nästa gång du tror dig använda en pryl korrekt, testa att vända på den, för det kan bli mer avslappnat!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!