Nedan får du eta hur du får bort My AI från Snapchat
Nedan får du eta hur du får bort My AI från Snapchat - Foto: Amr Alfiky/Åserud Lise

Superknepet – så får du bort My AI från Snapchat

Nyligen lanserade sociala medie-appen Snapchat en Ai-funktion, som många användare nu stör sig på. I instruktionerna nedan berättar Nyheter24 hur du får bort My AI från din vänskapslista på Snapchat, utan att skaffa Snapchat+.


Snapchat är en sociala medie-app som många yngre använder sig av. Det som gör appen speciell är att man kan skicka bilder och videor till varandra, som försvinner så fort mottagaren öppnat dem. Man kan även chatta med varandra. Det man skriver sparas endast i 24 timmar, om man inte aktivt väljer att spara konversationerna längre. 

Snapchat lanserar Ai-roboten "My AI"

Nytt för Snapchat är att de nu skaffat en robot som heter “My AI". My AI kan skämta och svara på frågor som användarna ställer samt kommentera bilder som man skickar till den.

My AI hamnar automatiskt högst upp i användarnas vänskapslistor i appen. Många upplever därför att den är i vägen och vill bli av med den från listan. Har man inte Snapchat+ kan det vara klurigt få bort My Ai från listan. Men nu har Nyheter24 tagit reda på hur man gör, även om man inte har betalversionen av appen.

Så får du bort My AI från din vänskapslista på Snapchat:

1. Logga in på Snapchat på din dator

2. Tryck på "My AI"

3. Tryck på lilla ansiktet i vänstra övre hörnet, när chatten öppnad

4. Tryck på den röda texten som kommer upp

5. Logga ut från Snapchat på datorn 

6. Radera Snapchat på från din telefon

7. Ladda ner Snapchat på nytt på telefonen

8. Logga in igen

9. Nu ska din "My AI" vara borta från listan

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!