Therése Lindgren plockar ut 14 miljoner – trots att vinsten minskar
Nu har influencern och entreprenören släppt årsredovisningen för aktiebolaget i eget namn. - Foto: Emma-Sofia Olsson/SvD/TT & Instagram Therése Lindgren

Therése Lindgren plockar ut 14 miljoner – trots att vinsten minskar

Therése Lindgren är en av Sveriges mest framgångsrika influencers. Hon har tidigare drivit sitt hudvårdsmärke Indy Beauty som hon förra året sålde.


Det var förra året som Therése Lindgren, 36, avslöjade att hon sålt innehavet i skönhetsmärket Indy Beauty, ett varumärke som det framstod som att hon stod bakom helt och hållet. Köpare var CCS Skincare. 

Saknade veganska skönhetsprodukter

“När jag för fem år sedan startade Indy Beauty var det för att jag, och många av er, saknade veganska skönhetsprodukter”, skrev influencern på Instagram. 

Therése Lindgren ägde i själva verket 20 procent av Indy Beauty – ett varumärke som nu finns på var och varannat apotek, rapporterar Breakit

14 miljoner kronor

Nu har influencern och entreprenören släppt årsredovisningen för aktiebolaget i eget namn, den första efter försäljningen. Och rapporten visar att Therése Lindgren gett sig en minst sagt trevlig present – en utdelning på 14 miljoner kronor.  

Årets rörelseresultat landade på 12,7 miljoner kronor, vilket kan jämföras med 17,7 miljoner föregående år, uppger Breakit. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!