Städexperten berättar hur man enklast rengör sina airpods.
Städexperten berättar hur man enklast rengör sina airpods. - Foto: Marcio Jose Sanchez/Pexels

Så rengör du dina airpods – enligt städexperten

Caroline Solomin jobbar med städning och organisering i New York och är en stor profil på Tiktok. I en video delar hon med sig av sitt bästa tips på hur man rengör sina airpods.


Caroline Solomin är en stor profil på Tiktok, där hon delar med sig av städtips och olika hacks för hur man städar sitt hem och olika saker på ett effektivt sätt. Hon har över 242 000 följare och jobbar även med organisering och städning i New York.

I en video delar hon med sig av hur man rengör sina airpods, för att få dem skinande rena. Videon har setts över 52 000 gånger och ett hundratal personer har sparat ner tipset.

Så rengör du dina airpods

Airpods är hörlurar som sitter i ett laddnings-etui, vilket lätt samlar smuts och damm. Men det finns ett enkelt knep att rengöra hörlurarna, menar Caroline Solomin.

1. Speja etanol på en tops

Det första steget är att spreja rikligt med flytande handsprit på en tops. Handspriten måste innehålla etanol, då det är helt ofarligt att använda på elektronik, så länge man inte sprutar direkt på elektroniken.

2. Gnugga topsen på och i etuiet

Det andra steget är gnugga med topsen på de ställen smutsen finns och även inuti själva etuiet. Om man ska ta bort öronvax från själva airpodden så är det viktigt att man tar det försiktigt, säger Caroline Solomin. Annars kan man nämligen förstöra sin högtalaren.

Efter dessa simpla steg kommer airpoddsen och dess etui se som nya ut.


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!