Maria Forsblom möter kritik efter intervjun i TV4:s Nyhetsmorgon: "Säg åt henne"

Maria Forsblom är en av våra folkkära programledare som varje dag syns i TV4:s Nyhetsmorgon. Men det finns en sak som skaver lite i tittarnas ögon.


Maria Forsblom, 36har jobbat på TV4:s Nyhetsmorgon sedan 2013. Hon började först som allmänreporter men efter 2021 arbetar hon som programledare – vilket sannerligen gått som en dans. 

Det är väldigt många tittare som påpekat att Maria och kollegan Sofia Geite är slående lika. Det har till och med blivit så att Forsbloms barn tagit fel när de sett henne på tv. 

– Senast förra veckan när jag var på stan var det en gullig dam som stannade mig och sa att ”jag måste bara säga att du skänker så mycket glädje och det är så roligt att se dig i Nyhetsmorgon, både på vardagar och när du kör på söndagar”. Och det är ju bara Maria som kör på söndagar. Så då skickar vi vidare de fina orden till varandra, berättade Sofia i en intervju med Hänt.

Maria och Sofia. Bildkälla: TV4 Play

Det hela drogs så pass långt att Maria och Sofia en sändning valde att byta kläder med varandra. Och ja, mycket riktigt så märkte ingen något.

Maria Forsblom möter kritik efter intervjun i TV4

Trots att Maria är otroligt populär hemma i stugorna så finns det alltid en och annan sur mun som vill tycka till i kommentarsfältet på Instagram. 

Precis som med Malou von Sivers så får Maria ibland höra att hon avbryter sina gäster och pratar innan de hunnit prata klart. Kommentarerna har fått flera likes av andra användare men Maria själv har inte svarat. 

Och som man kan se är det en tydlig majoritet av positiva kommentarer. 

Ett par av kommentarerna. Bildkälla: Nyhetsmorgon/Instagram
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!