Här är polisens bild på fejkdoktorn och transvestiten Oneal Ron Morris. Han har, som synes, utfört ett liknande ingrepp på sig själv.
Här är polisens bild på fejkdoktorn och transvestiten Oneal Ron Morris. Han har, som synes, utfört ett liknande ingrepp på sig själv. - Foto: Polisen

Fejkdoktorn arresterad - injicerade cement i patienter

Doktorn har utfört flera olagliga injektioner av en substans bestående av cement, punkteringsvätska och mineralolja.


Fler patienter som blivit drabbade

Lournise Linton, 41, Ophelia Parker, 36, och Tiffany Kennedy är har också blivit lurade av Morris.

Enligt Linton och Parker var Morris klädd som sjuksköterska och hade en fejklicens. Alla tre betalade mellan 1000 och 4000 dollar för injectionen som gav den smärtsamma bieffekter.

Fejkdoktorn Oneal Ron Morris greps på måndagen efter flera anmälningar från patienter. Morris har åtalats för olagliga injektioner och för att orsakat flera allvarliga kroppsskador på patienter, rapporterar Radar Online.  

Nyheter24 har tidigare berättat om det fall då en kvinna kom till Morris för att förstora sin rumpa i november förra året. Det hon inte visste var att Morris hade tänkt använda både cement och superlim vid ingreppet. Kvinnan blev allvarligt sjuk av och vårdades på sjukhus en längre tid efter ingreppet.

Ett annat fall rör en kvinna som fick cement injicerad i sina kinder. Enligt Radar Online har kvinnan, Raje Narinesingh, lidit av outhärdlig smärta efter ingreppet. Och det är inte förrän nu som Narinesingh börjat återhämta sig.

Morris rättegång väntas äga rum nästa månad.

/
USA
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

En häktad för deltagande i terrororganisation

Trots kritiken – Kinas Huawei får känslig info om Sverige

Nu står det klart att Huawei ska få ta del av affärskänslig information från svenska Post- och Telestyrelsen, PTS. Ericsson och Telia är väldigt kritiska till regeringens beslut.

Sambo? Så delar du upp ekonomin med din partner

Brukar du och din partner bli osams över ekonomin? Nyheter24 har pratat med Madelén Falkenhäll, hållbarhetsekonom på Swedbank, som berättar hur man kan tänka när man ska dela upp ekonomin med sin partner.

Det vill svenskarna helst ha på sig när de begravs

Här är plaggen som svenskarna helst har på sig i graven när de begravs. Vissa plagg är med otippade än andra. Vad hade du velat ha på dig när du begravs?

Stockholmsbörsen flyttar – här är nya adressen

Stockholmsbörsen ska flytta. Om ett år ska de 900 anställda byta arbetsplats från Frihamnen till Stockholm City. Det är inte ett problem att lokalerna är mindre eftersom fler jobbar hemifrån sedan pandemin, berättar Nasdaqs pressansvarige, Erik Gruvfors.

Nato överens om luftvärn till Ukraina

Natoländerna har kommit överens om att ge fler luftvärnssystem till Ukraina. Det meddelar Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg, efter ett virtuellt möte med medlemsstaternas försvarsministrar och Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj.