Det här är ansiktsmasken.
Det här är ansiktsmasken.

Ansiktsbehandlingen med äkta guld – kostar över 10 000 kronor

Ansiktsmasken består av gift och kombineras med ett skikt av guld. Men smakar det så kostar det.


Stjärnornas sjukaste skönhetsknep

 Blodiglar, moderkaka och tjursperma – världens vackraste kvinnor gör allt för att förbättra sitt utseende.

STORBRITANNIEN. Det kan vara världens dyraste och lyxigaste behandling. Masken som används, från märket Rodial, består av gift från bin samt 24 carat guld.

Den exklusiva ansiktsbehandlingen utförs på hotellet May Fair i London och kostar 1 000 pund, motsvarande 10 650 kronor.

Den populära brittiska programledaren Lisa Snowdon är en av de som har fått testa på guldbehandlingen. Hon twittrade ut en bild på sig själv medan hon hade ansiktsmasken på sig. 

Ansiktet täcks med guld

Vid en behandling täcks ansiktet först med ett skikt av riktigt guld och därefter lägger man på ett lager av ansiktsmasken. Huden absorberar guldet när den masseras in med hjälp av en speciell teknik.

– Det här är inte den typen av ansiktsmask som du har en gång i månaden och en kur om tio gånger. Detta är din röda mattan-ansiktsbehandling och den dagen du använder den kommer du att se fantastisk ut, säger Hana Kelly, som utvecklade behandlingen.

Behandlingen sägs vara hudföryngrande då den slätar ut huden och får den att bli mer fyllig och pigg, skriver Daily Mail.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polen: Framsteg i spannmålstvist med Ukraina

Ryssland: Ukrainsk finansiär bakom terrordåd

Ryssland fortsätter påstå att Ukraina hade någonting att göra med terrordådet i Moskva den 22 mars, då minst 143 personer dödades i ett konserthus.

Frontalkrock med plogbil – två till sjukhus

En plogbil och en personbil har krockat på väg 360, väster om Lycksele.

Palestinska myndigheten: Ny regering godkänd

1 timme sedan
Palestinska myndigheten (PA)har godkänt en ny regering, meddelar president Mahmoud Abbas. Beskedet kommer efter internationella påtryckningar om förändring av det palestinska styret.

985 kronor mer i lön för anställda i flera branscher – gäller från 1 april

1 timme sedan
Den 1 april 2024 höjs lönen för tusentals anställda i butiker, på lager och inom e-handel. Men hur mycket får egentligen du i löneförhöjning?

Leif GW Persson kritisk mot Nytorgsmannens frigivning: "Problematiskt"

1 timme sedan
Leif GW Persson säger i TV4 Nyhetsmorgon att han tycker att Nytorgsmannens villkorliga frigivning är problematisk. I fängelset har den nu frigivna serievåldtäktsmannen dödshotat personal.