Henrik Storm
Henrik Storm - Foto: Privat/TT

Expert lär män att bli attraktiva – utan att behandla kvinnor illa

Killar gör våld på sig själva helt i onödan genom att att försöka bli 'bad boys', säger attraktionskonsulten Henrik Storm.


Saker att undvika om du vill bli attraktiv

1. Du får inte ha en motverkande självbild; att du tror att du inte kan få tjejen

2. Du ska inte vara för mycket till lags

3. Ha aldrig offerkoftan på

4. Undvik platser där du känner dig obekväm. Om du är bra på att dansa – gå och dansa. Annars gör du något annat.

HALLAND. Nyheter24 har tidigare skrivit om "dejtingexperten" Julien Blanc och hans våldtäktsosande raggningstips

En som inte håller med om att övergrepp är rätta vägen in i en kvinnas hjärta är Hallands egna expert på området – attraktionskonsulten Henrik Storm.

– Det är så onödigt, många av anhängarna till "The Game" och Julien Blanc gör våld på sig själva, på sin egen personlighet, därför att de tror att bete sig respektlöst och nedvärderande mot kvinnor är vad som krävs av dem för att vara attraktiva, säger Storm till Nyheter24.

"Känns inte okej"

– Att ge sig på sårbara kvinnor i grupp och försöker manövrera ut och manipulera dem, det känns helt verklighetsfrämmande för mig. Jag förstår inte hur något bra kan komma ur det. Det känns inte okej någonstans. 

Sedan kan man fortfarande lära sig av en bad boys positiva egenskaper. Att leva ett spännande liv, att våga gå mot strömmen och att sätta sig själv först, är det som gör en intressant och höjer ens attraktionskraft, enligt Storm.

– Det är nog det här som en kvinna vill ha när hon söker sig till en bad boy, och då får hon respektlösheten på köpet, säger han. 

Bakgrunden oviktig

Storm har arbetat inom omsorg i tio år och har studerat till arbetsterapeut. Men han vidhåller att man egentligen kan ha vilken bakgrund som helst om man vill bli attraktionskonsult, det viktigaste är att man bryr sig om de killar man hjälper.

Sedan är det faktiskt inte viktigt att ha ett superhjälteaktigt namn, som Henrik Storm. 

– Göran Persson hade ett vanligt namn, och han var ju statsminister, avslutar Storm.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du att Henriks dejtingtips fungerar?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Telia-anställd stal mobiler för 2,1 miljoner: "Systematiskt"

Kryptokungen – från kändisvärlden till fängelse

Han byggde ett mångmiljardimperium och umgicks med politiska kändisar som Tony Blair och Bill Clinton. Det var en framgångssaga med bara ett fel – allting byggde på en rad lögner. Nu väntar 25 år i fängelse för Sam Bankman-Fried.

Deklaration 2024: Här är personerna Skatteverket kollar extra i år

Varje år gör Skatteverket riktade kontroller inom vissa områden. Har du koll på vilka privatpersoner som kollas extra i årets deklaration?

Nytt avtal för akademiker i kommuner och regioner

Facket och arbetsgivarna har kommit överens om ett nytt avtal för drygt 76 000 akademiker som jobbar i kommuner, regioner och kommunala företag.

25 års fängelse för svindlaren Bankman-Fried

Den tidigare kryptovalutakungen Sam Bankman-Fried döms till 25 års fängelse av en federal domstol i New York. Jag kastade bort allt och det hemsöker mig varje dag, säger 32-åringen i rätten.

Amazons försäljning rasar – i Sverige

Svenskarna överger Amazon, ser det ut som enligt den senaste rapporten till Bolagsverket. Men kanske lyckas man vända trenden med ny AI-teknik.