1 av 3
- Foto: tt bild
2 av 3
Säpo.
3 av 3
Säpo. - Foto: TT

Löfven hyllar polisen efter gripandet

Statsminister Stefan Löfven hyllar polisen efter gripandet av misstänkte terroristen.


Den misstänkte terroristen som jagats i Sverige är gripen. Han är skäligen misstänkt för förberedelse till terroristbrott och har jagats av polisen under dagen.

Stefan Löfven hyllar nu polisen efter gripande

– Det är glädjande att svensk polis har lyckats gripa den efterspanade. Säkerhetspolisens arbete är långsiktigt och mycket arbete återstår. Jag imponeras av snabbheten med vilken man har funnit och gripit den eftersökta, säger statsminister Stefan Löfven i ett skriftligt uttalande.

UPPDATERAD SÖNDAG 22 NOVEMBER:

"I och med att den tidigare anhållne 22-åringen släppts fri och inte längre är misstänkt för förberedelse av terrorbrott har Nyheter24 valt att avpublicera hans namn och bild från samtliga artiklar. De nya uppgifterna gör det inte längre motiverat att ha det publicerat på sajten."

Henrik Eriksson, chefredaktör och ansvarig utgivare Nyheter24.

    /
    /
    De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
    Senaste nytt

    Sju gripna i antiterrorräder efter kyrkdåd

    SCB: Fler kvinnor och unga arbetslösa

    Arbetslösheten fortsätter att öka medan andelen sysselsatta ligger ganska stabilt, enligt nya siffror från Statistiska centralbyrån (SCB)

    SBAB sänker rörlig boränta – höjer bundet

    Statliga banken SBAB sänker tremånadersräntan med 0,10 procentenheter. Därmed hamnar den så kallade listräntan på 4,92 procent.

    Ekonomens varning för nya bedrägeritypen: "Spelar på rädslan"

    Antalet bedrägerier ökar rejält. Nu har en relativt ny form av bedrägeri blivit allt vanligare, något sparekonomen Frida Bratt varnar privatpersoner för.

    Assa Abloy ökar vinsten

    Låskoncernen Assa Abloy gjorde en rörelsevinst, justerad för engångsposter, på 5,4 miljarder kronor för första kvartalet. Det var en ökning med fem procent jämfört med samma period i fjol.

    Många trafikolyckor under morgonen: "Ishalka"

    1 timme sedan
    En rad olyckor har inträffat i Västra Götaland under onsdagsmorgonen, efter att svår halka ställt till det i trafiken.