8 varningstecken i hur någon skriver
1 av 3
Det finns några saker att hålla koll på - Foto: Pixabay
Det finns flera varningstecken i hur någon skriver
2 av 3
Som till exempel om personen alltid vill veta vad du gör - Foto: Pixabay
Här är flera varningstecken på hur någon skriver
3 av 3
Eller om personen alltid skriver sent på kvällen - Foto: Pixabay

8 saker du borde hålla koll på om någon du gillar skriver

Det finns några varningstecken att leta efter i sättet personer man gillar skriver Så om hen skriver så kanske det är dags att fundera på om det verkligen är värt att lägga tid på hen?


Att tolka sms kan vara klurig, det är mycket som ska vägas in. Är hen glad? Arg? Irriterad? Varför använder hen inte emojis och varför skrev hen bara "ok" och varför får svarar hen inte?

Ja, det finns några saker man alltid tänker på. Men hur kan man vet om det verkligen är värt att lägga tid på personen i fråga?

Finns det några varningstecken i hur hen beter sig i sms? Enligt Elite Daily så finns det åtta saker du bör hålla extra koll på.

1. Hen svarar typ alltid med ett ord

Okej, så om du skrev med en ny person och hen typ bara svarar med ett ord, eller om någon brukade skriva längre svar men nu bara svarar med ett ord så är det ett varningstecken. Antingen så är personen inte så intresserad länge eller så kan de bara inte fortsätta konversationen...

2. Hen vill veta vad du gör HELA tiden

I början kanske det kan vara verka gulligt och som att personen är väldigt intresserad av dig. Men att alltid vilja veta vad du gör är ett tecken på att personen du träffar antingen är osäker eller kontrollerande. 

Bildkälla: Pixabay

3. Du ser att hen skriver men det kommer inget meddelande 

Det är tydligen en grej, att man börjar skriva så personen man skriver till ser det och sedan lägger man ner telefonen utan att svar. Töntigt, ja. Och även ett varningstecken. 

4. Hen blir passivt aggressiv om du inte svarar på en gång

Vi säger att du skriver med personen du gillar och så kommer något i vägen och du blir upptagen med annat i några minuter. När du sedan återgår till konversationen och möts av det spydiga "jag antar att du är upptagen"-meddelandet så är det ett varningstecken. Personen är förmodligen osäker och passivt aggressiv. 

5. Hen straffar dig med tystnad 

Något som också kan vara bra att hålla koll på är om personen du skriver med straffar dig med "tystnad" om du inte svarar tillräckligt snabbt eller inte säger skriver vad hen vill att du ska.

Bildkälla: Pixabay

6. Hen skriver bara till dig sent på kvällen 

De flesta vet nog vad det brukar betyda. Så om du vill ha något seriöst förhållande kanske inte personen som bara hör av sig sent på kvällarna är det bästa valet? 

7. Hen "såg inte ditt" sms på flera dagar

Absolut att det händer att man missar ett sms när man jobbar eller under några timmar när man gör något och inte har koll på telefonen. Men att hen helt plötsligt råkade missa det där sms:et när du skrev just den där frågan? Nja. Inte så troligt. 

8. Det är alltid du som börjar skriva 

Om det alltid är du som får inleda konversationerna och hen aldrig är den som skriver först så kan det också vara ett tecken, skriver Elite Daily.

TV: Nio saker du bara känner om du är i ett förhållande med äkta kärlek

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du fått ett sånt sms av någon?
Tack för din röst!