Bianca Ingrosso kallar bandet "Mustasch" för pajaser.
Bianca Ingrosso kallar bandet "Mustasch" för pajaser. - Foto: Jessica Gow/TT

Bianca Ingrosso hånar Mello-aktuella Mustasch: "Jävla pajaser"

Någon som inte uppskattar att rockbandet Mustasch uppträder i kvällens Melodifestivalen är Bianca Ingrosso, som kallar bandet för "jävla pajaser" i en story på Instagram.


I kväll är det dags för den tredje deltävlingen i årets upplaga av Melodifestivalen

En av de som är med och tävlar om en finalplats är rockbandet Mustasch, som det debatterats hett omkring den senaste veckan i och med att sångaren i bandet, Ralf Gyllenhammar, dömdes för sexuellt ofredande mot en kvinna för fyra år sedan.

Tryckte ned en flaska mellan brösten

Ralf ska, under en reklaminspelning, ha tryckt ned en ölflaska mellan en kvinnas bröst och uttryckt sig sexistiskt ett flertal gånger.

Kort efter domen skapade bandet sedan merch-tröjor med bild på två bröst och en flaska emellan, något som kvinnan menar är ett hån. Du kan läsa mer om det här.

I intervjun, som visas nedan, ifrågasätter reportern bandet angående tröjorna.

Något som reagerade på intervjun var influencern Bianca Ingrosso. I en story på Instagram delar hon intervjun med tillhörande text: "Vilka jävla pajaser".

"Oinspirerande"

Bianca har flera gånger reagerat av sig på sociala medier. För inte länge sedan röt hon ifrån mot Jenny Strömstedt och Kjell Anderson, vars intervju hon kallade för "tråkig och oinspirerande".

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!