Johanan Möller anställdes av Rawa Majids närmsta man "Greven" på ett familjehem.
Johanan Möller anställdes av Rawa Majids närmsta man "Greven" på ett familjehem. - Foto: Alexander Larsson Vierth/TT & Polisen & Tullverket

Rawa Majids närmsta man anlitade Arbogakvinnan Johanna Möller

"Greven" är en av nyckelpersonerna i nätverket Foxtrot och har tidigare drivit familjehem. Under en tid hade han Arbogakvinnan Johanna Möller som anställd, skriver SVT.


En 35-årig man från Strängnäs, som beskrivs som en av Rawa Majids närmsta män i nätverket Foxtrot, har drivit familjehem under många år. 

Mellan 2016 och 2019 har mannen, som kallas "Greven", fakturerat kommuner på 20 miljoner för att familijehemsplacera ungdomar, visar en granskning gjord av SVT.

Rawa Majid ”Kurdiska rävens” närmaste krets: ”Greven", mamman och kända rapparen

"Greven" i Foxtrot anlitade Johanna Möller

Under en period år 2015 anlitade 35-åringen Johanna Möller, även känd som Arbogakvinnan, som föreståndare för ett familjehem. 

Johanna Möller drev även hon boende för ensamkommande flyktingbarn, tills hon dömdes till livstids fängelse för mord och mordförsök på sina föräldrar 2018. 

Grevens familjehemsbolag gick i konkurs 2020, och han utreds nu för en omfattande knarkhärva som rör 800 kilo beslagtagen narkotika. 

Här kan du läsa fler nyheter om "Kurdiska räven" Rawa Majid.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!