En 18-åring är misstänkt för att ha misshandlat en polis.
1 av 3
En 18-åring är misstänkt för att ha misshandlat en polis. - Foto: SCANPIX
18-åringen och en 22-åring försökte ta sig in i en lägenhet men två poliser försökte stoppa dem. Det var omkring 20 personer som samlats utanför lägenheten.
2 av 3
18-åringen och en 22-åring försökte ta sig in i en lägenhet men två poliser försökte stoppa dem. Det var omkring 20 personer som samlats utanför lägenheten. - Foto: Hasse Holmberg / SCANPIX
Anledningen till att polispatrullen skulle stoppa männen var att de utfördes hjärt- och lungräddning i lägenheten.
3 av 3
Anledningen till att polispatrullen skulle stoppa männen var att de utfördes hjärt- och lungräddning i lägenheten. - Foto: TT Nyhetsbyrån

Kvinnlig polis örfilades av 18-åring

Patrullen försökte stoppa folk från att tränga sig in i en lägenhet. Då utsattes den kvinnliga polisen för misshandel.


En polispatrull försökte stoppa folk från att ta sig in i en lägenhet Angered. Anledningen var att en annan patrull utförde hjärt- och lungräddning inne i lägenheten.

Aftonbladet skriver om det här och vid tillfället blev en polis attackerad. Hon var en av poliserna som försökte stoppa personerna från att tränga sig in i lägenheten.

En 22-åring försökte komma förbi, men när han inte fick det ska han ha kallat polisen för "hora".

Även en 18-åring försökte ta sig förbi och tillslut blev han aggressiv. Nu misstänks han för att ha misshandlat polisen och enligt åtalet uppger hon att han slog henne flera gånger i ansiktet.

18-åringen nekar till brott, skriver Aftonbladet.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!