Google maps, Vingåker
Google maps, Vingåker

Polisen i Vingåker rapporterar om försvunnen person

"Polisen söker efter en försvunnen kvinna.", skriver polisen på sin hemsida.


Polisen i Södermanland rapporterar detta:

02:36 Polis larmades till Lundgrens väg i Vingåker efter ett samtal om att en kvinna saknades. Kvinnan ska ha försvunnit från sin bostad någon gång efter 20:45 på lördagskvällen. Kvinnan är i 75-årsåldern, 165 centimeter lång och har en sjukdomsbild som gör att hon kan uppfattas som förvirrad. Hon har grått hår, ljusblå ögon, smal kroppsbyggnad och tros vara iklädd en lila jacka och svarta tajts. 

Polis och hundpatrull har sedan försvinnandet arbetat med ett eftersöksarbete, dels närsök vid platser där kvinnan bor, dels på andra ställen där hon kan tänkas ha rört sig. Kontroller med sjukvård m.m. har inte gett något resultat och inte heller mobilpositionering. Vid 04-tiden inleddes räddningstjänst. 

Polisen är väldigt angelägen om att få hjälp av allmänheten med tips och iakttagelser. Den som tror sig se kvinnan ombeds att omedelbart ringa polisen på 112, begär därefter polisens regionledningscentral Öst.

Läs mer här.

Info om Försvunnen person brott

Vingåker ligger topp 18 i Sverige i år vad gäller försvunnen person.

Staden med mest antal försvunnen person brott hittills i år är Uppsala, följt av Malmö och Sundsvall.

Kort fakta om Vingåker

Vingåker har 4741 invånare och ligger i Södermanland. Sedan 2003 finns järnvägstrafik i form av regionala tåg på sträckan Stockholm–Södertälje–Katrineholm–Hallsberg.

/
/
/
dni
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!