Mest lästa

Pinchos-restaurang går i konkurs – öppnar på flera andra orter

Det hatar personalen att du gör – direkt när du går in på Ica

Finns det någonting man bör undvika att göra när man handlar på Ica? Ja, som kund finns det en sak som väldigt många butiksanställda ogillar att du gör – direkt när du går in i butiken.

Coop ändrar medlemskapet – här är rabatten som försvinner

Kedjan Coop förändrar rabatten som tidigare fanns under medlemstisdagarna. Det är 3,9 miljoner medlemmar som drabbas, men vissa kan komma runt förändringen.

Kundernas hårda diss mot Ikeas mat: ”Fy vad äckligt”

Ikea är känd för sin billiga mat, men nu rasar kunderna på det som serveras i möbeljättens restaurang.

1 000 kronor i höjd pension – med enkla knepet

Det låter kanske motsägelsefullt. Men det finns en vanlig försäkring som du kan teckna, och som många redan har utan att veta om det – som sänker din framtida pension. Särskilt kvinnor behöver vara uppmärksamma eftersom de oftast behöver den mindre än män. – En kvinnofälla, säger pensionsexperten.

Kunderna jublar över OLW:s nya chipssmak: “Svimmar”

OLW kommer att lansera en helt ny chipssmak inför sommaren. Redan nu är kunderna exalterade över chipsen, som dessutom ska var helt veganska. Här får du veta vad den nya smaken är och när chipsen kommer till butik.

Kraftig radhusbrand söder om Stockholm – flera hus brinner

Larm om matförgiftning på McDonalds'-restaurang – flera drabbade

De senaste dagarna har Miljö- och hälsoskyddsenheten fått in flera larm om misstänkt matförgiftning på en McDonald's-restaurang. Nu kräver myndigheten att restaurangen ändrar sina rutiner, för att undvika att konsumenter blir matförgiftade.

Pensionärer förlorade halv miljard på jättens vågspel

Hela 460 miljoner kronor har AMF investerat i elmopeden, vilket gjorde pensionsjätten tillika försäkringsbolaget till största ägare. Men bolaget gick i konkurs och pengarna är i princip bortblåsta nu. – Vi trodde det var i princip noll risk, men uppenbarligen inte, säger AMF:s aktiechef.

Systembolagets okända kravlista på sina anställda

Traderas mest sålda produkter 2023 – det toppar listorna

Att köpa och sälja saker på Tradera är ett populärt sätt att rensa hemma, tjäna extra pengar eller helt enkelt för att införskaffa något du vill ha. Men vad sålde egentligen bäst på Tradera under 2024? Det har Nyheter24 tagit reda på.

Så dyrbar kan din gamla mobiltelefon vara: "Sålts för hundratusentals kronor"

Har du en gammal mobiltelefon som ligger och skräpar hemma i en låda? Den kan vara värdefull – om det är rätt märke och modell.

Här är lägenheterna med billigast kvadratmeterpris

Arbetsplatsolycka på Boliden – företaget döms till böter

En man i 30-årsåldern fick svåra skador vid en olycka i Rönnskärsverken i Skelleftehamn i höstas. Nu har arbetsgivaren Boliden Mineral dömts att betala 300 000 kronor i företagsbot, skriver SVT Västerbotten.

Därför blir du trött av dina allergitabletter – enligt experten

Man tog livet av sig – efter att ha blivit inlagd på äldreboende

En man lades in på ett äldreboende. Några dagar senare tog han livet av sig.

Förvarar du maten fel? Så får du den att hålla längre

Varje år slängs mängder med mat i de svenska hushållen. En orsak är att mat förvaras på fel sätt. Men hur vet man då vilka livsmedel som ska in i kylskåpet och vilka som ska förvaras i rumstemperatur?

Populära spelet anmäls – lurar barn att betala: “Förbjudet”

Det populära spelet Star Stable anmäls till konsumentverket för reklam som lurar barn att betala pengar. – Det är förbjudet, säger Sinan Akdag, digital expert på Sveriges konsumenter.

Under fredagseftermiddagen hittades den efterlysta mannen

Mannen som rymde från sin häktningsförhandling i Karlstad under torsdagen är fortfarande på fri fot. Nu går polisen ut med en bild på mannen. Mannen kommer även bli internationellt efterlyst under eftermiddagen.

Klassiska korvjätten i konkurs – ny ägare tar över

Rybergs charkuteri gick i konkurs i februari. Men nu kommer glädjande nyheter för alla korvälskare.