Polisen är i problem.
Polisen är i problem. - Foto: Instagram / Twitter

Polis utklädd till enhörning poserade med porrstjärna – nu ska han hittas

Som polis gäller det att se upp vilka situationer man sätter sig i. Till exempel så är det dumt att bli fotad tillsammans med en porrstjärna som man precis gripit. Inte minst om man har en enhörningsmask på sig.


Mer om porrstjärnor

Författaren Jon Millward har skrivit en studie om det som vi inte vet om porrstjärnor.

Studien gick föga förvånande under namnet "Deep Inside".

Läs mer om det här.

PITTSBURGH. Polisen grep porrstjärnan Andy San Dimas och porrproducenten Steviee Hughes efter att San Dimas varit lite berusad och inte följt säkerhetsreglerna vid en baseballmatch. Det är självklart inte så bra att bli gripen av polisen men det är ingen större nyhet.

Polisen utreder

Däremot så postade Hughes lite senare, när de båda släppts, en bild på San Dimas som poserar bredvid en polis iklädd en enhörningsmask. Något som har rört upp känslor inom polisen i Pittsburgh.

– Vi är medvetna om de bilder som sprider sig på internet och utreder för närvarande händelsen. Ännu så länge har vi inte lyckats identifiera polisen på bilden, säger polisens talesperson Diane Richard enligt WTAE.

Ångrar publiceringen

Efter att Hughes fick reda på att polismannen kanske skulle hamna i problem på grund av bilden så plockades den ned från hennes Instagramkonto – men då var det redan för sent.

– Vi vill verkligen inte att han ska hamna i några problem för han gjorde faktiskt ingenting fel, säger Hughes till WTAE.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!