Nu åtalas en 26-årig man för knivmisshandeln.
1 av 4
Nu åtalas en 26-årig man för knivmisshandeln. - Foto: Blekingepolisen / Montage
Märket på mannens tröja.
2 av 4
Märket på mannens tröja. - Foto: Blekingepolisen
Offrets blodiga shorts.
3 av 4
Offrets blodiga shorts. - Foto: Blekingepolisen
Kniven han höggs med.
4 av 4
Kniven han höggs med. - Foto: Blekingepolisen

Bar Hells Angels-tröja – knivhöggs i ändtarmen

En man har åtalats för grov misshandel sedan han knivhuggit en annan man under Sweden Rock-festivalen i Blekinge. Ett av sticken gick djupt in i ändtarmen.


Sweden Rock 2013

Arrangerades precis som vanligt på Norje havsbad i Sölvesborg. I år den 5-8 juni. Bland banden återfanns Kiss, Rush, Status Quo och Europe.

SÖLVESBORG. Mitt under den stora Sweden Rock-festivalen i Sölvesborg rapporterades det om att en man anhållits efter ett knivbråk. Nu visar det sig att allt handlade om en kissande man, rivaliserande mc-gäng och ett knivhugg i ändtarmen.

Det började med att en man klädd i en tröja med Hells Angels-motiv ställde sig för att uträtta sina behov vid fel tält. På campingen fanns nämligen flera personer med kopplingar till det rivaliserande mc-gänget Bandidos. De blev upprörda över mannens tilltag men när de såg hans tröja rann det över för en av dem.

Höggs i ändtarmen

Mannen i HA-tröja knivhöggs flera gånger i baken. Ett av huggen gick djupt in i ändtarmen.

En 26-årig man åtalas nu för grov misshandel. Enligt SVT:s Blekingenytt har han sagt att han tagit hasch, kokain och rohypnol vid tillfället och att han inte ens kommer ihåg att han varit på Sweden Rock-festivalen.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!