Snyggt jobbat!
1 av 3
Snyggt jobbat! - Foto: TT/polis
Hittades vid ett beslag.
2 av 3
Hittades vid ett beslag. - Foto: TT NYHETSBYRÅN
X1 ser ut att vara en glad typ.
3 av 3
X1 ser ut att vara en glad typ. - Foto: Facebook/Polisen

Den här svenska polishunden hittade 60 kilo knark

Duktig vovve!


Vet ni vem det här är? Jodå, det är den duktiga narkotikahunden X1.

Bild: Polisen/Facebook

En polishund som gjort vad man väl får kalla för ett rackarns bra jobb. Det vill i alla fall hundenheten vid polisen i Stockholm visa på genom att lägga upp en bild på springel spanieln på sin Facebooksida där man också berättar om hur X1 vid en husrannsakan nyligen hittade över 60 kilo narkotika.

Bild: TT

Något som man från polisens sida kallar för ett "jättebeslag" men det är inte direkt första gången som X1 slår till. Bara i år har vovven nämligen hittat över 100 kilo droger.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Palestinska myndigheten: Ny regering godkänd

985 kronor mer i lön för anställda i flera branscher – gäller från 1 april

Den 1 april 2024 höjs lönen för tusentals anställda i butiker, på lager och inom e-handel. Men hur mycket får egentligen du i löneförhöjning?

Leif GW Persson kritisk mot Nytorgsmannens frigivning: "Problematiskt"

Leif GW Persson säger i TV4 Nyhetsmorgon att han tycker att Nytorgsmannens villkorliga frigivning är problematisk. I fängelset har den nu frigivna serievåldtäktsmannen dödshotat personal.

Hjälp! Nordnets hopplösa pensionsfond kostar mig tusenlappar

Även en ekonomiredaktör kan gå på en blåsning. Nyheter24:s Bilbo Göransson ser över sin gamla tjänstepension från Nordnet – och fem frågetecken gör honom orolig för att han kommer bli en utsvulten fattigpensionär. Här listar vi alla konstigheter i nätbankens så kallade pensionslösning – och en drastisk åtgärd.

En häktad för mord i Uppsala i september

En person har häktats av Uppsala tingsrätt på sannolika skäl misstänkt för medhjälp till mord i Uppsala i september i fjol.

Statsministern kallas till KU om Tidölöner

Statsminister Ulf Kristersson (M) och flera av hans regeringskollegor kallas till KU i vår. De ska frågas ut om allt från elstöd till Tidölöner i Regeringskansliet.