Gayle Newland utgav sig för att vara en sjuk man och fick den andra kvinnan att bära ögonbindel.
1 av 3
Gayle Newland utgav sig för att vara en sjuk man och fick den andra kvinnan att bära ögonbindel. - Foto: Polisen Cheshire / TT
Gayle Newland döms till 8 års fängelse.
2 av 3
Gayle Newland döms till 8 års fängelse. - Foto: Polisen Cheshire
Gayle Newland använde en löspenis.
3 av 3
Gayle Newland använde en löspenis. - Foto: TT

Hon använde löspenis och lurade till sig sex med annan kvinna

Hon lurade den andra kvinnan totalt. Hon utgav sig för att vara man och hade sedan sex med den andra kvinnan med en fejkpenis.


Även om du blivit besviken på dejter du träffat på nätet så har det nog inte nått den här nivån. Huffington Post skriver att en kvinna blev lurad av Gayle Newland att träffa henne och att ha sex med henne.

Kvinnan trodde hela tiden att Newland var en man, men det var en lögn. Newland övertygade kvinnan att bära ögonbindel och hade sedan sex med henne med en löspenis.

Newland lurades så här: Hon utgav sig för att vara en man på Facebook. Hon sa att hon varit med om en bilolycka och haft cancer och därför inte ville bli sedd. Då gick den lurade kvinnan med på att träffa henne med ögonbindel.

De hade sex flera gånger tills kvinnan insåg att något var fel och slet av sig sin ögonbindel.

Nu döms Newland till 8 års fängelse för det ovanliga brottet, skriver Huffington Post. Brottet var svårt att definiera men det fick rubriceringen sexuella övergrepp.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Techjätten vill inte släppa nya AI-tekniken fri

Två gripna på Arlanda – hade 270 000 kronor

Två män i 20- respektive 30-årsåldern har under lördagsförmiddagen gripits på Arlanda misstänkta för grovt penningtvättsbrott.

Ny abortlag kan få stöd i Norge

Det har varit osäkert om regeringens förslag till ändring i abortlagstiftningen i Norge kommer att få majoritet i stortinget. Men det krävs bara fem röster – och nu meddelar fem representanter från Fremskrittspartiet att de kommer att rösta för, skriver NRK.

Insekter invaderar – vissa blir sexgalna zombier

Miljarder insekter kommer snart att krypa upp ur underjorden i ett skräckfilmsliknande "svärmageddon". Vissa får en svampsjukdom som förvandlar dem till sexgalna zombieliknande varelser, enligt experter.

Butiker öppnar efter presidentlöfte i Uganda

Affärer i stora delar av Uganda öppnade på lördagen efter att ha varit stängda i fyra dagar i protest mot nya momslagar.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Ängelholm

"En singelolycka med en personbil inträffar på E6 söder om Strövelstorp i riktning mot Ängelholm.", skriver polisen på sin hemsida.