Poliserna höll i allsång som Petra Marklund
Poliserna höll i allsång som Petra Marklund - Foto: Linus Sundahl-Djerf/SvD/TT

Lundapolisen bjöd på allsång i natten

Människor gör misstag, så även polisen. Ibland går det bra och misstagen resulterar i en rolig historia dagen efter. Så var fallet för Lundapolisen som under en natt bjöd på ofrivillig allsång.


"Ett uppriktigt förlåt torde nog vara det enda som duger".

Så börjar ett inlägg på Lundapolisens instragram som publicerades under dagen. Bakgrunden är en ofrivillig allsång som kan ha stört boende på sträckan mellan Löberöd och Hörby. Polisen var ute och åkte när de av misstag bjöd på sång i bilens högtalarsystem.


Bildkälla

Boven i dramat var en läskburk som lyckades trycka in den knapp som får högtalarna att ljuda. I vanliga fall sitter knappen dold bakom paneler, men inte denna gång.

"Ni som bor längs med sträckan Löberöd-Hörby och i natt har hört tveksamma försök till stämsång av både musikal och barbershopkaraktär; Förlåt!!!! Jag och Devil har lärt oss en läxa och ska fortsättningsvis undvika det publika rummet med sång, åtminstone i tjänsten.", skriver Lundapolisen på instagram.

Bland kommentarerna möts Lundapolisen av positivt gensvar. Ingen verkar allt för arg för att natten blivit störd av den ofrivilliga sången, eller så ligger dessa människor och tar igen den sömn de missade under natten.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är det bra att poliserna är aktiva på instagram?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Misstänkt utbrott av mjältbrand i Laos

Inget brott bakom död i Torsby

Polisen bedömer att det inte ligger något brott bakom att en kvinna hittades död vid en golfbana i Torsby i Värmland i söndags.

Regeringen skyndar på riktlinjer för skärmtid

Redan efter sommaren kommer nya riktlinjer för hur barn och unga ska använda skärm och sociala medier. Vi har en alarmerande utveckling, säger socialminister Jakob Forssmed (KD).

The Body Shops hemsida ligger nere: "Tack för.."

The Body Shops hemsida ligger nere. Trots att personal säger att den kommer att fungera igen inom kort har sidan redan legat nere i snart tre veckor. Väntar de svenska The Body Shop-butikerna samma öde som de brittiska?

Kriminell personal – HVB-hem tvingas stänga

Aktivt kriminell personal, stök och en nedbränd byggnad. Efter larm från polisen stängs ett HVB-hem på Gotland med omedelbar verkan, rapporterar lokala medier.

Danmark ser över taiwanesers registrering

Taiwaneser som kommer till Danmark registreras som kineser. Nu kan det förfarandet ändras, enligt utrikesminister Lars Løkke Rasmussen (M), som säger att han är öppen för "en alternativ lösning".