Färgade spadar i lekpark
1 av 2
Mannen dömds till 6,5 års fängelse för sexuella övergrepp mot barn. - Foto: TT / SCANPIX
Små barn med vuxen lärare
2 av 2
Det flesta ska ha skett under tiden han jobbade på försöka. Bilden har ingenting med artikeln att göra. - Foto: JONAS EKSTRÖMER / SCANPIX

Utsatte 20 unga flickor för sexuella övergrepp – får 6,5 års fängelse

40-åriga barnskötaren som utsatte 20 unga tjejer för sexuella övergrepp, de flesta mellan åldern ett och tre år, döms till 6,5 år fängelse.


40-årige barnskötaren erkände sexuella övergrepp mot 20 unga flickor och nu dömds han till 6,5 års fängelse av Kristianstads tingsrätt. I fyra fall döms 40-åringen till grov våldtäkt mot barn, i 19 fall av grovt sexuellt övergrepp mot barn samt ett fall av sexuellt övergrepp mot barn. 

Mannen döms även för ett fall av kränkande fotografering sant barnpornografibrott, enligt ett pressmeddelande från domstolen.

I mitten av juli greps mannen efter att ha antastat en tioårig flicka i nöjesparken High Chaparral där han även arbetade vid brottet. Mannen berättade efter gripandet om att han ska ha filmat grova övergrepp mot barn på förskolor där han jobbat de senaste två åren. 

Fyra flickor mellan åldern av ett och två år gamla ska ha våldtagits. Även 15 förskoleflickor mellan åldern ett och tre år ska ha utsett för grova sexuella övergrepp

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Då kan bitcoinutbudet halveras

Polisen rapporterar om brand, Nacka

"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

1 timme sedan
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

1 timme sedan
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.

Tredje borgmästare mördad i Ecuador

1 timme sedan
Borgmästare Jorge Maldonado i gruvstaden Portovelo i Ecuador sköts till döds på fredagen. Det är det tredje mordet på borgmästare i landet inom en månad.