Kvinnan hamnade i koma, och dog senare på sjukhuset.
1 av 2
Kvinnan hamnade i koma, och dog senare på sjukhuset. - Foto: TT
Sexleken slutade i en tragedi.
2 av 2
Sexleken slutade i en tragedi. - Foto: TT Bild

Man riskerar fängelse – efter att kvinna kvävts av gurka under sexlek

En 46-årig man riskerar nu upp till fem års fängelse.


En 46-årig man bjöd över sin älskarinna när hans fru och dotter inte var hemma. De ska sedan ha druckit flera flaskor vin och sedan bestämt sig för att använda en gurka som sexleksak.

Det hela slutade i fullständig tragedi. Mannen ska nämligen ha lämnat kvinnan i sovrummet med gurkan i halsen medan han gick in i köket där han glömt mat på spisen. När han sedan kom tillbaka så låg kvinnan medvetslös på golvet.

– Jag försökte ta ut allt från hennes hals, men gurkan var så mosad så jag fick inte ut allt, säger han.

Kvinnan hamnade i koma och dog senare på sjukhuset. I dag väcks åtal mot mannen som nu kan få upp till fem års fängelse, skriver Independent.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Börsen i Köpenhamn i lågor

Byggföretaget får ny vd

Byggföretaget JM får en ny vd och koncernchef. Nuvarande vd Johan Skoglund kommer att gå i pension till sommaren och efterträds av Mikael Åslund, meddelar bolaget i ett pressmeddelande.

Satellitbilder: Tredjedel av Gazas åkrar borta

Över en tredjedel av Gazas jordbruksmark har förstörts i kriget, enligt bilder tagna av FN:s satellitanalysorgan Unosat. Kostnaden för förödelsen i Gaza är hisnande.

Varningen: Betydande korallblekning pågår

Världen upplever nu betydande korallblekning, meddelar den amerikanska vädermyndigheten NOAA. Det är den andra stora korallblekningen på tio år.

Börsen ser ut att öppna nedåt

Det pekar nedåt för Stockholmsbörsen i terminshandeln på IG Markets, i linje med hur det ser ut på ledande Europabörser.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Halmstad

"På Slottsjordsvägen vid Tennishallen inträffar en olycka mellan en kvinnlig cyklist och en manlig bilist.", skriver polisen på sin hemsida.