1 av 4
- Foto: tt bild/google maps
En ung man har skjutits i huvudet och misstänkts dumpats i Vårby Gård.
2 av 4
En ung man har skjutits i huvudet och misstänkts dumpats i Vårby Gård. - Foto: TT
Vid 17-tiden på torsdagen inkom ett larm om en 23-årig man skjuten i Bredäng. Det är fortfarande oklart om det finns en koppling mellan händelserna.
3 av 4
Vid 17-tiden på torsdagen inkom ett larm om en 23-årig man skjuten i Bredäng. Det är fortfarande oklart om det finns en koppling mellan händelserna. - Foto: TT
4 av 4
- Foto: google maps

Man skjuten i huvudet i Vårby – kan ha dumpats på plats

En ung man har förts till sjukhus med mycket allvarliga skador.


Larmet till räddningstjänst och polis inkom strax innan kl 4.00 i natt. En man låg dumpad i närheten av ett skogsparti i Vårby Gård, där några personer hittade honom skjuten.

Den hittills oidentifierade mannen är förd till sjukhus och läget är livshotande. Polisen försöker nu utreda vad som har hänt och var – inga tomhylsor har hittats på platsen och därför finns det misstankar att mannen har dumpats på plats.

I går sköts en 23-årig man till döds utanför sitt hem i Bredäng. Polisen vet ännu inte om händelserna är kopplade till varandra.
– Vi kan inte göra några självklara kopplingar, men självklart kollar vi på det där, säger Carina Skagerlind, Stockholmspolisens presstalesman, till Aftonbladet.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!