Här förbereder han sexmordet – torterade gravid tonåring i dagar

Videon visar hur 31-åringen sätter upp kedjor i sin tortyrkammare dagarna innan han kidnappade en 18-åring.


Polisen har nu släppt riktigt obehagliga bilder från dagarna innan Brady Oestrike kidnappade och torterade en gravid 18-åring till döds i sitt hem.

Brady fick kontakt med paret Charles Oppenneer, 25, och Brooke Slocum, 18, och de tre bestämde att ses för att ha sex. Brooke var vid det här tillfället gravid i åttonde månaden och paret brukade sälja sex.

Vad paret inte visste var att Brady hade förberett en tortyrkammare i sitt hem. Han planerade att kidnappa paret och sexuellt utnyttja den unga tjejen.

De tre träffades i parken Gezon Park i centrala Wyoming den 12 juli 2014 och genast gick 31-åringen till attack. Han högg huvudet av pojkvännen och kidnappade Brooke genom att kasta in henne i bakluckan på sin bil. Pojkvännens huvud har aldrig hittats.


Väl hemma igen började 31-åringen tortera 18-åringen och sadistiskt utnyttja henne sexuellt. Tortyren pågick i fem dygn innan 18-åringen dog. Bland annat band han fast henne med kedjor i taket och tvingade henne att sitta i den hundbur som syns på bilderna.

31-åringen tvingade också 18-åringen att röka marijuana innan han fortsatte sextortyren.

Polisen i Wyoming, USA, säger att man aldrig kommer offentliggöra de delarna av övervakningsfilmen som visar hur Brady torterar Brooke till döds. Polischefen James Carmody säger till Mlive att fallet är det mest brutala han sett.

Nyheter24 har tidigare skrivit om brittiske bankmannen Rurik Jutting, 31, som i tre dagar brutalt torterade och sedan mördade två unga indonesiska kvinnor vid namn Sumarti Ningish, 23, och Seneng Mujiasih, 26 i Hong Kong. I det fallet lyckades polisen gripa mördaren.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!