24-åring bestämde sexdejt med 14-åring – skyller på att han var full

Mannen säger att han inte minns att han chattat med 14-åringen.


Det blir vanligare att privatpersoner låssas vara yngre tjejer på nätet för att locka till sig pedofiler. Sen filmar de männen och hänger ut dem på nätet.

Nyheter24 har tidigare berättat om flera olika fall i England, bland annat om 42-åringen som cyklade till en 13-åring för att ha sex.

Nu har ännu en man hängts ut som pedofil, den här gången i Australien. Organisationen kallar sig Coffs Coast Pedo Hunter.

Personerna bakom filmen skapar en fejkad profil på nätet där de säger sig vara en 14-årig tjej. Den 24-årige mannen börjar nästan genast chatta med flickan och styr snabbt in samtalet på sex.

Efter ett tag bestämmer de sig för att ses, mannen tror alltså att han ska träffa en 14-åring för att ha sex. Men i parken väntar istället Coffs Coast Pedo Hunter med sina kameror och frågar ut mannen.

24-åringen nekar till allt, trots att organisationen visar honom bevisen på att han faktiskt chattat med vad han tror är en 14-åring.

Polisen har bekräftat att en 24-åring har åtalats i New South Wales för att ha försökt ha sex med en underårig. Han åtalas också för att ha skickat sexuella bilder till en person som var underårig, skriver Daily Mail.

Ett annat uppmärksammat fall i England när en 43-årig hemlös man avslöjades när han ville ha sex med en 11-åring.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kosttillskott återkallades – flera döda

Inte bara trevligt med påsk? "Då kan det vara värt sura miner"

Påskfirandet är dessvärre inte lika trevligt för alla. Att återse familj och släkt kan betyda olika saker för olika människor. Nyheter24 har pratat med en psykolog om hur man kan hantera oron inför påskfirandet.

Här är tio korta utbildningar – med månadslön på minst 44 000 kronor

Sugen på nytt jobb, men mindre sugen på en lång utbildning? Här är tio korta utbildningar som leder till jobb med snittlön på minst 44 600 kronor i månaden.

Pojke död – gick genom isen i Borlänge

En pojke i femårsåldern har avlidit efter att han i söndags gick genom isen på Tjärnasjön.

Huawei dubblerade sin vinst

Den kinesiska telekomjätten Huawei Technologies rapporterar att bolagets vinst mer än dubblerades förra året. Nettovinsten blev 2023 87 miljarder yuan, vilket motsvarar 12 miljarder dollar. Intäkterna ökade med tio procent.

Olycksfartygets kraft som en raketuppskjutning

1 timme sedan
Containerfartyget som orsakade brokollapsen i Baltimore närmade sig långsamt bron, visar filmklipp som har spritts på nätet. Men själva kraften vid kollisionen uppskattas ha motsvarat en raketuppskjutning.