Kvinnlig orgasm, tips.
1 av 3
Visste du att det finns något som heter "Coregasm"?
2 av 3
3 av 3

7 knep du borde känna till om kvinnlig orgasm

Det här behöver du läsa om du ligger med tjejer. Eller är en tjej och brukar ligga med dig själv.


1. För fontänorgasmer

Den mycket omdiskuterade kvinnliga sprutorgasmen är faktiskt en grej. Det är det som tidigare kallades för den kvinnliga g-punkten, men som man nu vet är ett större område som hänger ihop, som ligger bakom fontänen. Området sitter en bit in, på slidväggen som sitter mot magen. Ytan känns skrovlig och en aning svampaktig. Stimulera detta område antigen med fingrar, penis eller något annat skoj, så kanske du framkallar en sprutorgasm.

2. Testa 50-25-10-metoden

Avbryt preciiiis innan orgasmen, räkna till 50 och fortsätt, återigen nästan ända fram. Avbryt – och räkna till 25. Upprepa samma sak igen, men avbryt bara i tio sekunder den här gången. Nu kan du äntligen köra på hela vägen in i kaklet – och det kommer med största sannolikhet vara HELT fantastiskt.

3. Anal stimulering

Att kombinera och variera olika tekniker och ställen är ett riktigt toppenknep. För en riktigt stark och långvarig orgasm, testa den här kombinationen: stimulera klitoris, vaginal penetrering och/eller smekning och anal stimulans.

4. Det finns något som heter "Coregasm"

En del får kvinnor orgasmer framkallade av träning – närmare bestämt övningar som involverar magmusklerna. Tyvärr är det inte så många kvinnor som kan uppleva detta, och de som kan det har inte direkt någon kontroll över när det händer. Men, det här ska i alla fall vara den mest effektiva övningen:

5. Tryck mot magen

Att trycka lite lätt på nedre delen av magen kan stimulera "g-punkten" från punkt 1. Området kan vara svårt att komma åt inifrån och därför kan tryck utifrån göra susen – men självklart behövs lite annat göttigt också för att det ska bli fyrverkerier.

6. Ge inte upp

Om du är en man som ligger med en (eller flera, för den delen) kvinnor, har du kanske märkt att det ofta tar längre tid för kvinnor att få orgasm. I genomsnitt tar det ungefär 20 minuter för en kvinna att komma under en sexakt, medan det räcker med i genomsnitt två minuter för en man. Så om du är snubbe – chilla, alla kan inte komma på ett kick.

7. GLÖM INTE KLITORIS

För fan. Förhoppningsvis vet väl de flesta att det inte räcker med in-ut-action för att en kvinna ska nå klimax. Men att man kan göra så mycket olika saker med klittan är kanske lätt att glömma; du kan gnida mot den, suga på den, stimulera med vibrator – möjligheterna är oändliga!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du lätt att få orgasm?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.

Person skjuten under jakt

En person har skjutits i en jaktolycka i Surahammar, rapporterar TV4.

Polisen i Borås rapporterar om brand

"Det brinner i en lägenhet i ett flerfamiljshus på Dalbogatan.", skriver polisen på sin hemsida.

Razzior mot ryskt spionnätverk i Polen

Polsk säkerhetstjänst uppger att en räd genomförts mot ett ryskt spionnätverk. Räden har genomförts i samband med tjeckisk underrättelsetjänst.

SMHI varnar – här blir det snö i påsk

1 timme sedan
Snöfall, sol, plusgrader och sedan återigen kallt. Jag skulle beskriva påskvädret som ostadigt över landet, säger Christopher Greenland, meteorolog vid SMHI.