- Foto: JANERIK HENRIKSSON/TT

Har du någonsin känt en fis rulla upp mellan blygdläpparna? Då ska du veta detta

Har du en vagina har du antagligen någon gång upplevt det här. Den där lille prutten som skulle ut tog en extra sväng förbi underlivet.


Alla måste släppa väder ibland, så klart. För den som har en vagina kan den förlösande fjärten dock förvandlas till en upplevelse något utöver det vanliga.

Gasen som vill ut i fria luften tar inte raka vägen från ditt anus, i stället letar den sig in mellan blygdläpparna och lämnar dig där skamsen.

Först kanske vi ska reda ut det här: Vi pratar inte om musprutten. Ni vet, när luft tar sig in i slidan. Det sker ofta under sex och sedan kan luften ta sig ut i en högljud prutt. Nej, nu snackar vi om en riktig fis som av någon anledning bubblar ut mellan blygdläpparna.

Vad mer finns då att veta om detta? Jo, det har Broadly kollat upp.

Först och främst: Det är inget farligt, i alla fall inte för dig, Men om du tänker göra lite speciella aktiviteter, som inkluderar att någons mun är på den där platsen, då kan det vara schysst om du tvättar dig innan. Det beror på att en fis kan innehålla lite bakterier, och du vill ju inte göra någon sjuk på grund av en vagina-fis.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du varit med om en vagina-fis?
Tack för din röst!