Behöver du få lite motion kanske?
1 av 3
Behöver du få lite motion kanske? - Foto: TT
Sex kan jämföras med en pw, perfekt va?
2 av 3
Sex kan jämföras med en pw, perfekt va? - Foto: SVENSKA DAGBLADET
Men vill du träna på en mer avancerad nivå än så, då ska du nog bege dig ut och springa eller gå till gymmet!
3 av 3
Men vill du träna på en mer avancerad nivå än så, då ska du nog bege dig ut och springa eller gå till gymmet! - Foto: Christine Olsson / CHRISTINE OLSSON

Så mycket träning ger sex – goda nyheter för vissa av oss

Vad är roligast, sex eller träning?


Att sex kan kännas som ett träningspass ibland är väl inget nytt, men ger sex verkligen samma typ av träning som ett riktigt träningspass? Det har vi nu svaret på.

Forskare har tittat på människors hjärtfrekvens och jämfört olika sexuella aktiviteter med träning för att se skillnaden – och resultatet är sjukt bra, för vissa av oss.

Vill du ha en vardaglig träning, alltså motionsträning som motsvarar en pw om dagen, då kan du satsa på att ha sex istället (eller också, så du får dubbelt så mycket träning).

Men vill du bygga muskler eller få en mer avancerad konditionsträning så ska du nog satsa på att gå till gymmet också, för det hjälper inte sex till med.

Vill du ha vardaglig motionsträning men inte orkar gå ut på en promenad eller ha sex? Då finns det en annan möjlighet även för dig, det visade sig nämligen att onani kan jämföras med en lugn promenad, skriver Daily Mail.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vad föredrar du, sex eller träning?
Tack för din röst!