Om du kan få orgasm av penetration avgörs redan i magen.
1 av 3
Om du kan få orgasm av penetration avgörs redan i magen. - Foto: TT bild
Nyckeln sitter i avståndet mellan din klitoris och din slidöppning.
2 av 3
Nyckeln sitter i avståndet mellan din klitoris och din slidöppning. - Foto: TT bild
Är avståndet längre än tre centimeter har du svårare än andra att få orgasm.
3 av 3
Är avståndet längre än tre centimeter har du svårare än andra att få orgasm.

Om du kan få orgasm eller inte avgörs innan du är född

Tillhör du en av dem som försöker och försöker och försöker? Hur du än gör kan du inte få orgasm av enbart penetration. Här får du svaret på varför.


Alla tjejer inte kan få orgasm bara genom vaginalt samlag, det är ju känt sedan tidigare. Allas fiffisar är inte formade på det sättet.

Nu kommer ny forskning som visar att en del kvinnor är dödsdömda redan från början. Anatomin sätter stopp för det där med orgasm av penetration – och det kan bero på hur vaginan utvecklas redan i mammans mage.

Bildkälla

Den nya banbrytande forskningen publicerades i Clinical Anatomy och gjordes av Leslie Hoffman på Indiana University, skriver Medical Xpress.

Det är närheten mellan slidöppningen och klitoris som är det som avgör om du kan få orgasm via penetration eller inte. Redan när bebisen ligger i mammans mage så glider klitoris upp och bort från slidöppningen.

Bildkälla

Det magiska avståndet har Leslie Hoffman tagit reda på. Det är 2,5 centimeter och det innebär att om man har så långt mellan sin klitoris och slidöppning så har man lättast att få orgasm via penetration. Kvinnor med längre avstånd än 3 centimeter har svårast, skriver Medical Xpress.

Nu vet ni det. Inte heller den här forskningen visar på att det bara går att sticka in den och så är allt bra. Det behövs helt klart mer!

Bildkälla

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sveriges Radios app ligger nere

Spelar ingen roll för vikten när du äter

Det är inte när på dygnet du äter utan hur mycket som avgör. Det budskapet kommer från amerikanska experter som gått igenom befintlig forskning om hur så kallade ätfönster påverkar vikt och hälsa.

Järfälla: Polisen rapporterar om brand

"Samtal om rök som väller ut från tak på tennishall i Kallhäll.", skriver polisen på sin hemsida.

Bohlin om kritiken: "Fick okej att höra av mig"

Ministern för civilt försvar Carl-Oskar Bohlin (M) slår ifrån sig kritiken som riktats mot honom i samband med att en kvinna avskedades från Energimyndigheten, rapporterar SR:s Ekot.

"Europa för beroende av krut från Kina"

Vapenproduktionen i Europa är alldeles för beroende av krutråvaror som nitrocellulosa från Kina, enligt Saabs vd Micael Johansson. Det utgör en risk för Europas säkerhet.

Ärkefienderna dämpade efter attack i Iran

Såväl Iran som Israel ligger fortfarande lågt kring fredagens förmodat israeliska attack mot mål i Iran. Det tolkas som en signal om att ärkefienderna tycks vara redo att förhindra en eskalering till ett storkrig i Mellanöstern – åtminstone för tillfället.