En ny studie visar att det finns en stor skillnad mellan den faktiska storleken på en mans penis – och killars egen uppfattning av den.
1 av 4
En ny studie visar att det finns en stor skillnad mellan den faktiska storleken på en mans penis – och killars egen uppfattning av den. - Foto: TT BILD / EMOJIPEDIA
I studien tillfrågades tusentals människor världen över om hur stor betydelse storleken har.
2 av 4
I studien tillfrågades tusentals människor världen över om hur stor betydelse storleken har. - Foto: TT bild
Resultatet visade bland annat att män och kvinnor har väldigt olika uppfattning om den perfekta penisstorleken.
3 av 4
Resultatet visade bland annat att män och kvinnor har väldigt olika uppfattning om den perfekta penisstorleken. - Foto: TT
I snitt tyckte kvinnorna att 15,8 centimeter är den idealiska längden hos någon som de ska ha sex med.
4 av 4
I snitt tyckte kvinnorna att 15,8 centimeter är den idealiska längden hos någon som de ska ha sex med.

Ny forskning: Därför är din penis troligtvis större än du tror

Nästan alla killar har antagligen funderat över längden på sin penis. Här är sanningen om den "perfekta" storleken.


En ny studie visar att det finns en stor skillnad mellan den faktiska storleken på en mans penis – och killars egen uppfattning av den, skriver Daily Star.

I studien tillfrågades tusentals människor världen över om hur stor betydelse storleken har. Resultatet visade bland annat att män och kvinnor har väldigt olika uppfattning om den perfekta penisstorleken.

I snitt tyckte kvinnorna att 15,8 centimeter är den idealiska längden hos någon som de ska ha sex med. Männen däremot tyckte att 16,6 centimeter var bäst.

Forskarna frågade också personerna i undersökningen om hur de uppfattade den genomsnittliga storleken på en penis. Här visade det sig att kvinnorna uppfattade den vara 13,8 centimeter. Männen däremot trodde den var längre, nämligen 14,1 centimeter.

Facit är att den genomsnittliga penisstorleken är cirka 13,2 centimeter i erigerat tillstånd.

– Det blir tydligt att förväntningarna inte alltid stämmer överens med verkligheten. Kvinnors uppfattning om den ideala penislängden var två centimeter större än den genomsnittliga längden, säger en talesperson för studien.

Huruvida de två centimetrarna har någon betydelse för tillfredsställelsen under sex är dock oklart.

– Män verkar döma sig själva ännu hårdare. Trots att deras uppskattning av den genomsnittliga penisstorleken liknade kvinnornas uppskattning tror de ändå att den perfekta penisen är 2,5 centimeter längre, säger talespersonen till Daily Star.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du mätt din penis?
Tack för din röst!