Det spekuleras i om Jay Z varit otrogen mot Beyoncé.
1 av 4
Det spekuleras i om Jay Z varit otrogen mot Beyoncé. - Foto: Dennis Van Tine/starmaxinc.com / Dennis Van Tine/starmaxinc.com
Om så är fallet säger ny forskning att hon kommer att komma starkare ur det.
2 av 4
Om så är fallet säger ny forskning att hon kommer att komma starkare ur det. - Foto: Dennis Van Tine/starmaxinc.com / Dennis Van Tine/starmaxinc.com
Och hon kommer att veta om nästa partner är dålig eller bra.
3 av 4
Och hon kommer att veta om nästa partner är dålig eller bra. - Foto: TT
Och hon kommer må bättre.
4 av 4
Och hon kommer må bättre.

Ny studie: Kvinnor som bedras vinner på sveket

Det där med att någon är otrogen mot en kan verkligen göra ont. Men håll ut, det blir bättre!


Sedan Beyoncé släppte sitt senaste album "Lemonade" har världen spekulerat i om hon vill skiljas från sin man Jay Z. Låtarna verkar vara riktade till honom. Det verkar också påstå att han inte varit helt trogen.

Passande nog kommer nu ny forskning som säger att om någon är otrogen mot en kvinna är det hon som blir starkare. Det är hon som är "vinnaren", skriver Huffington Post.

Bildkälla

Studien publicerades i The Oxford Handbook of Women and Competition av forskare och 5 000 personer deltog i undersökningen. Forskarna säger att en kvinna som har blivit bedragen först blir arg och ledsen men sedan kommer hon bli visare.

Författaren till studien Craig Morris skriver i ett pressmeddelande:

– Hon kommer att komma ur upplevelsen och vara bättre på att se om en framtida partner är dålig.

Att förlora sin partner till en "sexuell rival" gör ont och gör att hon kommer att undvika liknande händelser igen. Hon kommer att växa som människa och inse att ingen person ska kunna få henne att må dåligt. Hon kommer att bli en lyckligare person och hon kommer att känna att hon har mer makt, skriver Huffington Post.

Det här kommer nog inte alls förvånande för Beyoncéfans. Jag menar, hon har väl ändå lärt oss vilka som regerar i världen? Tjejer, så klart!

Bildkälla


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har någon varit otrogen mot dig?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Polisen i Höör rapporterar om trafikolycka

Höjd BNP-siffra från USA

USA:s bruttonationalprodukt (BNP) ökade med 3,4 procent i fjärde kvartalet i fjol, enligt reviderade siffror från USA:s handelsdepartement.

Då är bästa tillfället att söka jobb: ”Konkurrensen minskar”

Att byta jobb kan vara en utmaning, särskilt om man vill byta karriär eller gör premiär på arbetsmarknaden. Men det finns en månad på året som det passar bäst att söka för den som vill maximera sina chanser att få ett nytt jobb.

Rekordmycket eventpengar till Bidens kampanj

Ett insamlingsevent för USA:s president Joe Biden har samlat ihop 25 miljoner dollar, motsvarande drygt 267 miljoner kronor. Det är den största insamlingen någonsin för ett politiskt evenemang, enligt Bidenkampanjen.

Wingefors om miljardförsäljningen: "En lättnad"

Embracer säljer en av sina finaste juveler när man gör sig av med Gearbox. Vd Lars Wingefors beskriver den amerikanska spelutvecklaren som "jätteduktig med väldigt fina varumärken". Men i slutändan så är vi en business och vi måste ta rationella beslut, säger han.

Åklagaren: Mänsklig påverkan bakom skredet

1 timme sedan
Det finns ingen naturlig orsak bakom jordskredet vid E6 i höstas, enligt åklagaren. Tre personer misstänks för brott, bland annat då stora mängder schaktmassa utan tillstånd flyttats till området. De här massorna har lagts på platsen där jordskredet sedermera igångsatts, säger åklagare Daniel Veivo Pettersson.