Nu kanske inte Justin behöver bli photoshopad eftersom läkare kommit på en ny metod för att göra killars könsorgan större.
1 av 2
Nu kanske inte Justin behöver bli photoshopad eftersom läkare kommit på en ny metod för att göra killars könsorgan större. - Foto: Calvin Klein/TT
Metoden går ut på att spruta in små plastkulor i penisen så att vävnaden måste växa runt dem.
2 av 2
Metoden går ut på att spruta in små plastkulor i penisen så att vävnaden måste växa runt dem. - Foto: TT

Forskare har upptäckt ett nytt sätt att göra mäns penisar större

Tekniken har använts inom plastikkirurgi och skönhetsingrepp i flera år, men nu har forskare upptäckt att det även får att använda för att förstora killars paket.


Nyligen publicerades bilder på en spritt språngande naken Orlando Bloom, vilket nog fått en del män att känna sig avundsjuka på stjärnan. Men nu kommer något som kanske får dem som varit mest avundsjuka att jubla, forskare har nämligen upptäckt ett nytt sätt att förstora mäns penisar, skriver Mirror.

Tekniken går ut på att man injicerar plastkulor i mannens könsorgan, något som använts i flera år inom skönhetsindustrin. Då endast i människors ansikte är ju värt att nämna.

Forskarna säger att metoden kan öka omkretsen på penisen rejält. Och de säger även att tekniken är säker och hittills inte haft nästan några som helst biverkningar.

Anledningen till att det fungerar är för att ny vävnad behöver växa till sig runt kulorna, vilket i sin tur gör penisen större.

Den mexikanska dermatologen Luis Casavantes som genomfört flera penisförstoringar säger att ett stort antal män "skulle ta vilka risker som helst" för att få en större kompis. Men att de flesta typer av injektioner haft stora problem och svåra biverkningar, skriver Mirror.

Det detta sagt så är det ändå värt att nämna att det viktigaste är att komma ihåg att storleken inte har någon betydelse.

Nyheter24 har tidigare skrivit om den här killen som dejtar en tjej med två vaginor, och avslöjar allt om deras sexliv.

/
/
Man
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du nöjd med storleken på din penis?
Tack för din röst!