Man dircker champagne, kvinna slicka man i ansiktet, flygvärdinna
1 av 6
Nu avslöjar dejtingappen Tinder de 15 jobb som folk tycker är mest attraktiva hos andra, i alla fall om du är heterosexuell. - Foto: TT Nyhetsbyrån / Austrian Airlines via Wikimedia Commons
Kärlek
2 av 6
Varje dag görs omkring 1,4 miljarder swipes på Tinder världen över. Av de sker cirka 26 miljoner matchningar. - Foto: TT Nyhetsbyrån
man och kvinna ligger brevid varanda, lättklädda
3 av 6
Tinder har nu analyserat sin data för att hitta de jobb som folk tycker är mest attraktiva hos det motsatta könet. - Foto: TT Nyhetsbyrån
En kvinnlig flygvärdinna serverar kaffe
4 av 6
Bland annat flygvärdinna var ett av yrkena hos kvinnor som män finner mest attraktivt, enligt Tinder. - Foto: Austrian Airlines via Wikimedia Commons
Man dricker champagne
5 av 6
Kock var ett av jobben hos män som får flest högerswipes. Här ser vi Thomas Sjögren från Swedish Taste bli "Årets kock" 2015 i Göteborg. - Foto: TT Nyhetsbyrån
Läkare med utrustning runt nacken
6 av 6
Sjuksköterska var ett yrke som fanns med i båda listorna. - Foto: TT Nyhetsbyrån

15 jobb som gör dig attraktiv – finns ditt med på listan?

Vad går egentligen killar och tjejer igång på när det kommer till vilket jobb den eventuella flörten har? Här är svaret.


Har du någonsin undrat vilka typer av jobb som river ner flest högerswipes på Tinder?

Nu behöver du inte undra mer.

Nu avslöjar nämligen dejtingappen de 15 jobb som folk tycker är mest attraktiva hos andra, i alla fall om du är heterosexuell. Och till exempel yrket "modell" hamnar väldigt långt ner på listan, skriver brittiska Mirror.

Varje dag görs omkring 1,4 miljarder swipes på Tinder världen över. Av de sker cirka 26 miljoner matchningar. Tinder har nu analyserat sin data för att hitta de jobb som folk tycker är mest attraktiva hos det motsatta könet.

Jobbar du till exempel som advokat, lärare eller fastighetsmäklare har du mycket större chans att hitta en flört på Tinder.

DejtBildkälla

Om du är kvinna och lärare, tandläkare och logoped – ja, då har du större chans att få en högerswipe.

Är du man står du högt i kurs om du är advokat, skådespelare eller creative director, enligt Tinders data, skriver Mirror.

Här är jobben hos män som får flest högerswipes:

1. Advokat

2. Skådespelare

3. Creative director

4. Flygvärd

5. Journalist

6. Entreprenör/vd

7. Arkitekt

8. Personlig tränare

9. Lärare

10. Läkare

11. Fotograf

12. Sjuksköterska

13. Ingenjör

14. Modell

15. Kock

Och här är jobben hos kvinnor som är mest attraktiva:

1. Lärare

2. Tandläkare

3. Logoped

4. Inredningsarkitekt

5. Event planner

6. Advokat

7. Fastighetsmäklare

8. Personlig tränare

9. Sjuksköterska

10. Journalist

11. Rekryterare

12. Musiker

13. Psykolog

14. Modell

15. Flygvärdinna

Läs också om de 10 lyckligaste jobben, eller om ny forskning som visar att det är detta som gör män mer attraktiva för kvinnor.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler spännande nyheter.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är det viktigt att din dejt har ett bra jobb?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Malmö: Polisen rapporterar om misshandel

Något lägre vinst för Tele2

Mobiloperatören Tele2 redovisar ett rörelseresultat på 1 250 miljoner kronor för det första kvartalet 2024. Det kan jämföras med vinsten på 1 264 miljoner kronor motsvarande period föregående år.

Swedbank ser räntesänkningar från maj

Efter en tålmodig väntan börjar Riksbanken sänka styrräntan i maj. Från sommaren ses en gradvis återhämtning av ekonomin, skriver Swedbank i sin konjunkturrapport.

Minskad orderingång för ABB

Den svensk-schweiziska automationskoncernen ABB redovisar ett rörelseresultat på 1 217 miljoner dollar för det första kvartalet 2024.

Tusentals evakueras efter vulkanutbrott

Ett vulkanutbrott i Indonesiens norra övärld har fått myndigheter att utfärda en tsunamivarning, evakuera byar och stänga en internationell flygplats.

Källor: Israel avbröt planer på Iranattacker

Israel uppges vid flera tillfällen de senaste dagarna ha förberett att sjösätta attacker som svar på Irans storskaliga anfall förra helgen. Men av olika skäl har man valt att inte gå vidare med planerna, enligt källuppgifter i flera amerikanska och israeliska medier.