Såååå fint.
Såååå fint. - Foto: Barbara T. Bates

Ögonblicket när kärlek uppstår mellan 102-åringen och den hemlösa katten

Hur fint är inte det här?


Iona, 102, hade sin katt i tio år innan den tyvärr dog. Men det fanns en ljusning runt hörnet. Hon åkte till ett hem för övergivna katter – och fick träffa 2-årige Edward. Bilden av de båda tillsammans visar hur snabbt kärlek kan uppstå.

Foto: Barbara T. Bates / www.fb.com/mcastx

Iona har haft katter i hela sitt liv, och säger att hon och Edward redan trivs väldigt bra ihop – även om det finns en "risk" att han blir lite bortskämd nu när han för första gången får bo inomhus.

– Han är väldigt lycklig, säger Iona till Huffington Post.

De har även pratat med Barbara Bates som jobbar på djurhemmet, och som förevigade ögonblicket när de båda träffades för första gången.

– Det fyllde upp hela mitt hjärta. Katten kröp rätt upp i hennes famn, och matchade till och med hennes outfit, säger Barbara Bates till Huffington Post.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Inte bara trevligt med påsk? "Då kan det vara värt sura miner"

Här är tio korta utbildningar – med månadslön på minst 44 000 kronor

Sugen på nytt jobb, men mindre sugen på en lång utbildning? Här är tio korta utbildningar som leder till jobb med snittlön på minst 44 600 kronor i månaden.

Pojke död – gick genom isen i Borlänge

En pojke i femårsåldern har avlidit efter att han i söndags gick genom isen på Tjärnasjön.

Huawei dubblerade sin vinst

Den kinesiska telekomjätten Huawei Technologies rapporterar att bolagets vinst mer än dubblerades förra året. Nettovinsten blev 2023 87 miljarder yuan, vilket motsvarar 12 miljarder dollar. Intäkterna ökade med tio procent.

Olycksfartygets kraft som en raketuppskjutning

Containerfartyget som orsakade brokollapsen i Baltimore närmade sig långsamt bron, visar filmklipp som har spritts på nätet. Men själva kraften vid kollisionen uppskattas ha motsvarat en raketuppskjutning.

Två tåg i krock: "Arbetsplatsolycka"

1 timme sedan
Två tåg har krockat i Upplands Bro, enligt TV4. En lokförare ska vara skadad.