Felix lämnar över napparna till polisen.
Felix lämnar över napparna till polisen. - Foto: Foto: Polisen Halland

Felix gav napparna till polisen: "Ifall det dyker upp ledsna bebisar"

När Felix skulle sluta med napp var det bäst att ge napparna till polisen: "Ifall det dyker upp några ledsna bebisar på stationen."


Felix fyller tre år i mars och nu har det blivit dags att sluta med napp. Därför bestämde han sig för att lämna över dem till polisen. 

Felix besökte under lördagen polisstationen med sina föräldrar för att lämna ifrån sig sina nappar. Polisen Mikael Sandin tog emot napparna och man delade händelsen på polisen Hallands Facebooksida. 

Nu har över 1 000 personer delat bilden och över 23 000 har gillat den. 


Felix mamma, Veronica Lindqvist, berättar att idén att besöka polisstationen var Felix egen. 

– Felix kom på det helt själv, han ville vara med och bestämma. Han älskar brandbilar och poliser och ambulanser, säger hon till Nyheter24 och fortsätter:

– Han var mäkta stolt när han lämnade över napparna, men var lite ledsen när det var dags att sova. Då frågade han om han kunde få tillbaka napparna, men vi påminde honom om att polisen skulle ha dem ifall det dyker upp några ledsna bebisar där. 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Geely säljer Volvoaktier för 14,5 miljarder

Kristersson om Kinberg Batra: En förtroendekris

Statsminister Ulf Kristersson (M) välkomnar JO-utredningen kring landshövdingen och partikamraten Anna Kinberg Batras anställningshärva, men svarar inte på om regeringen fortfarande har förtroende för henne.

Sverige diskuterar luftförsvar till Ukraina

Statsminister Ulf Kristersson (M) bekräftar att Sverige ingår i ett tyskt initiativ om samarbete för att leverera luftförsvar till Ukraina. Men Kristersson vill inte utlova det begärda systemet Patriot.

Dianas kläder under klubban – så dyrt blir det

Axelvaddar, påskliljegult och glimrande guldknappar. En liten del av historien kan bli din – eller någon annans – när prinsessan Dianas berömda outfits snart går under klubban. Men det blir med största sannolikhet inte billigt.

Person död: Föll från hög höjd på jobbet

En person har avlidit efter en arbetsplatsolycka i Gävle, skriver polisen på sin webbplats.

Stockholm: Polisen rapporterar om rattfylleri

1 timme sedan
"Misstänkt drograttfylleri på Södermalm.", skriver polisen på sin hemsida.