1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

16 bilder som visar att alla kan äga yoga

Den här grymma yogainstruktören lär alla kvinnor att älska sina kroppar.


27-åriga Jessamyn Stanley beskriver sig själv som en "yoga entusiast och fat femme". På sin Instagram har hon över 55 000 följare och över 500 bilder på sig själv när hon gör olika yoga-poser.

Till hennes underbara foton lägger hon ofta upp inspirerande citat för att peppa sina följare och elever.

Jessamyn upptäckte yoga genom några bikram yogaklasser som hon tog 2011. När det blev för dyrt för att gå började hon i stället träna hemma med hjälp av internet och nu, 5 år senare, har hon tusentals anhängare.

– Vårt samhälle accepterar inte kroppar som inte ser ut som de västerländska modellerna. Jag säger alltid till människor, särskilt kvinnor, att sluta sända negativ energi till deras kroppar och huvuden, säger Jessamyn till Huffington och fortsätter:

– Den negativa energin är anledningen till allt missnöje folk har med sina kroppar. Den enda personen som kan ta kontrollen är du själv så älska och tro på dig själv.


Drömmer om att inspierera hela världen

Jessamyn bor i Durham, North Carolina, men drömmer om att kunna hålla i klasser över hela världen.

– Jag får meddelanden från människor över hela världen som är hungriga efter en yogalärare som de kan relatera till, och jag vill nå så många av dessa människor som överhuvudtaget är möjligt.

Klicka på pilarna i bildspelet för fler inspirerande bilder!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!