Kirk Alexander drabbades av ett allvarligt hälsoproblem och räddades troligtvis av att restaurangen saknade honom.
1 av 4
Kirk Alexander drabbades av ett allvarligt hälsoproblem och räddades troligtvis av att restaurangen saknade honom. - Foto: Faksimil KOIN via Daily Mail
En anställd på Dominopizzerian i Salem åkte hem till stamkunden när han varit borta elva dagar i streck.
2 av 4
En anställd på Dominopizzerian i Salem åkte hem till stamkunden när han varit borta elva dagar i streck. - Foto: Faksimil Google Maps
Kirk Alexander höll på att dö av ett hälsoproblem, vad som drabbat honom framgår ej, men pizzerian räddade honom.
3 av 4
Kirk Alexander höll på att dö av ett hälsoproblem, vad som drabbat honom framgår ej, men pizzerian räddade honom. - Foto: Faksimil Facebook via Daily Mail
Han hade tur att han var så välkänd på Dominorestaurangen.
4 av 4
Han hade tur att han var så välkänd på Dominorestaurangen. - Foto: Faksimil Facebook via Daily Mail

Mannen höll på att dö i sitt hem – räddades av sin stammispizzeria

Domino-pizzerian gjorde en oväntad hemleverans. I stället för att servera mat räddade den utskickade livet på en av restaurangens stamkunder.


Visst är det trevligt att hänga på ett hak där de anställda känner igen en? På Donken kan du ju till exempel få en del förmåner om du är där ofta, men det är inte allt som kan vara bra med att vara stammis.

En pizzeria i Oregon räddade nyligen livet på en av sina stamkunder – trots att personen var hemma – det skriver Oregon live.

Kirk Alexander, 47, äter ofta på sin lokala Dominopizzeria, men när han inte varit där på flera dagar började personalen undra.

En av de anställda, Tracey Hamblen, åkte ut till hans hem för att kolla läget. Alexander öppnade dock inte dörren men Dominoarbetaren såg att tv:en var på och anade att något inte stod rätt till. Han testa att ringa upp, men inte heller då fick han något svar.

Hamblen ringde 911, alltså USA:s larmnummer, och det kan ha räddat livet på stamkunden.

Enligt Oregon live hade Alexander drabbats av flera hälsoproblem och att Domino-restaurangen uppmärksammade det hela kan ha räddat hans liv.

Det här är väl en bra anledning att käka en pizza i dag? Testa vilken du borde äta här

/
DO
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du ett stammishak?
Tack för din röst!
Senaste nytt

KD vill att fler EU-länder satsar på kärnkraft

Kvinna dömdes för mord – frias i hovrätten

Den kvinna som dömdes i tingsrätten för mordet på en annan kvinna frias nu helt i hovrätten, rapporterar Göteborgs-Posten.

S: Bevaka unga kriminella dygnet runt

Socialdemokraterna vill satsa 700 miljoner kronor på att punktmarkera ungdomar på väg in i grov kriminalitet.

Trump om Ukraina: Sätt fart, Europa

Varför ger Europa inte mer pengar till Ukraina, frågar USA:s expresident Donald Trump, och Republikanerna sannolika presidentkandidat i höstens val, på sin sociala medieplattform Truth.

Spindel, ostron och rävsvans: Här är de konstigaste föremålen som glömts i taxin

Att unna sig en taxiresa för att komma fram snabbare till destinationen är inte ovanligt. Det som däremot är mer ovanligt är föremålen som glöms kvar i taxin. Uber har listat de mest unika och vanligaste sakerna som lämnats kvar efter resan, både i Sverige och globalt.

Nio års fängelse för grova brott på hotell

1 timme sedan
Flera personer greps i en uppmärksammad polisrazzia på Skänninge stadshotell i september 2023. En 26-årig man som greps vid tillslaget döms nu för grovt narkotikabrott och människorov till nio års fängelse.