Nu är den äntligen här – nutellakebaben

Här är efterrätten som kommer få dig att släppa allt!


Till slut har det hänt. Mänskligheten har skapat det vackraste, bästa och finaste någonsin – nämligen nutellakebaben. Ja, du hörde rätt! Det är en efterrättskebab som bara badar i Nutella.

Tänk dig att sätta tänderna i det här underverket, gjort av donut-bröd, vit choklad och mjölkchoklad, jordgubbar, banan, vispgrädde och massor av Nutella. Visst låter det fantastiskt?

Genierna som kommit på efterrätten är Tella Balls Dessert Bar i Sydney i Australien, och ställets namn har fått ge namn åt kebaben, som kallas ”Tellabab”.

Om den här efterrätten går att få tag på i Sverige är oklart – men det känns ju uppenbart att den som börjar tillverka dessa här hemma kommer att utnämnas till årets svensk.

Gillade du det här? Då kommer du älska den här nutella-marshmellow-pizzan! Och älskar du Nutella så mycket att du vill ha det på allt? Här är 5 tips på hur du kan använda Nutella. Eller varför inte skaffa en Nutella-hink?

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du äte den här varje dag?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Biden fick hjälp av Obama och Clinton på scen

Polisen i Växjö rapporterar om trafikolycka

"En trafikolycka mellan en fotgängar och en personbil sker på Kungsgatan.", skriver polisen på sin hemsida.

Expert: Ålderskrav stoppar inte riskfylld hudvård

Efter en uppmärksammad debatt om ökad användning av avancerad hudvård bland barn har flera företag infört åldersgränser. Det kan sända en viktig signal – men är inte hela lösningen, säger Elmira Tavoosi på Läkemedelsverket.

Bråttom att deklarera för att få pengar i april

Rekordstora summor i årets skatteåterbäring leder till att många deklarerar snabbare än normalt. Och nu börjar det bli hög tid att godkänna deklarationen för den som vill ha sina pengar snabbt – då är sista dagen nämligen 3 april.

Höganäs: Polisen rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"En personbil kör in i mitträcket på Christinelundsvägen i höjd med Domsten.", skriver polisen på sin hemsida.

Två gripna för mordförsök i Bredäng

1 timme sedan
En man fördes allvarligt skadad till sjukhus med ambulans efter ett grovt våldsbrott i Bredäng i södra Stockholm under natten till långfredagen, rapporterar Expressen.