Hamburgerkedjan Max hintar nu till sina följare om att en riktigt populär storsäljare kan tas tillbaka på menyn
Hamburgerkedjan Max hintar nu till sina följare om att en riktigt populär storsäljare kan tas tillbaka på menyn - Foto: Christine Olsson/TT & Henrik Montgomery/TT

Max tar tillbaka storfavoriten på menyn – efter kundernas tjat: "Från och med..."

Efter stora påtryckningar från kunder i sociala medier meddelar nu hamburgerkedjan Max att en tidigare storsäljare är tillbaka på menyn. I en exklusiv intervju med Nyheter24 bekräftar företaget att den är tillbaka från och med tisdagen.


I ett inlägg på socia medie-plattformen Instagram har den svenska hamburgerkedjan Max Burgers publicerat ett inlägg som de senaste dagarna engagerat många följare runt om i landet. 

Följarnas vädjan till Max: Ta tillbaka burgaren

Inlägget föreställer en bild där en kund skriver att hen bokstavligt talat ber på sina bara knän för att en specifik hamburgare ska tas tillbaka i sortimentet. Personen verkar vara så pass angelägen om att få smaka den smaskiga burgaren igen att hen också är villig att kompromissa. Hen ber att de tar tillbaka hamburgaren "Spicy Chicken Avocado" till restaurangen i Kungsträdgården i Stockholm. 

Mängder av följare öser nu kommentarer över bilden och vädjar om att ta burgaren åter på menyn. Företaget å andra sidan svarar många och ger tydliga hintar som inte är speciellt subtila...

Foto: Skärmavbild Instagram/maxburgers_se
Foto: Skärmavbild Instagram/maxburgers_se
Foto: Skärmavbild Instagram/maxburgers_se

Det verkar minst sagt vara en populär produkt som kunderna vill ha tillbaka! 

Beskedet från Max: Spicy Chicken Avocado är tillbaka

När Nyheter24 når Max Burgers är beskedet tydligt. Storfavoriten är tillbaka på menyn!

– Vi vet att Spicy Avocado är en väldigt populär produkt. Vi lyssnar på våra gästers önskemål och kan glädjande berätta att den återigen lanseras på menyn från och med imorgon, säger Helena Stenqvist, presskontakt på MAX Burgers.

Hon bekräftar även för Nyheter24 att det inte bara gäller restaurangen i Kungsträdgården i Stockholm, istället kommer alla 146 restauranger i Sverige att sälja hamburgaren, från och med tisdag den 16:e maj.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!