Maximilian Artell kommer att lysa med sin frånvaro i TV4:s "Efter fem" framöver.
Maximilian Artell kommer att lysa med sin frånvaro i TV4:s "Efter fem" framöver. - Foto: Magnus Ragnvid/TV4 och Skärmavbild/TV4/Efter fem

Därför ser du inte Maximilian Artell i TV4:s Efter fem: "Tråkigt"

Maximilian Artell är ett välbekant ansikte för de som tittat på TV4:s "Efter fem" under de senaste åren. Men framöver kommer 32-åringen att lysa med sin frånvaro i programmet.


År 2019 hade "Efter fem" premiär och numera har aktualitetsprogrammet, som sänds i TV4 under sex av veckans sju dagar, en given plats i tv-tablån. 

Likt långköraren "Nyhetsmorgon" är det olika programledarkonstellationer under veckans sändningar och en av de som, under de senaste åren, varit med och guidat tittarna genom nyheter och inslag är Maximilian Artell

– Jag halkade in på det här av en slump, har Artell sagt om jobbet på TV4 till Aftonbladet tidigare. 

Maximilian Artells ärliga ord om TV4-jobbet: "Hoppas ingen avslöjar mig"

Maximilian Artell går på föräldraledighet

Men den som tittar på "Efter fem" framöver kommer notera att Maximilian Artell lyser med sin frånvaro. Anledningen? Jo, programledaren, som fick en dotter i september 2022, ska gå på föräldraledighet, vilket Hänt var först att rapportera om. 

I kommentarsfältet till ett inlägg på Instagram, där programmet delar en bild på Tilde de Paula Eby, Henrik Alsterdal och just Maximilian Artell, skriver en tittare så här om beskedet:

"Nämen vad tråkigt att Max inte kommer att vara med i Efter Fem lika mycket nu. Men kul för honom att vara föräldraledig. Han kommer definitivt att vara saknad - den bästa i programmet."

Här tappar Axel Pileby det totalt i Efter fem – efter Tilde de Paula Ebys uppmaning: ”Hur ska jag?”

TV4
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!