- Foto: Privat & Björn Larsson Rosvall/TT

Fynd i sökandet efter Henrik,15 – känt som ett ökönt tillhåll

Henrik, 15, har varit försvunnen sedan i måndags och polisen misstänker att han har blivit kidnappad. Under lördagen har polisen gjort ett fynd i en å, rapporterar Expressen.


Den senaste uppgiften om var Henrik har befunnit sig var från måndagseftermiddagen och kom från gps-funktionen på appen Snapchat. Utifrån de uppgifterna har polisen spärrat av ett område i närheten av Henriks bostad, rapporterar Expressen.

– Jag har sett polisbilarna stå här i natt och i dag på förmiddagen. Det känns jätteotäckt. Det måste vara en förälders mardröm att ett barn saknas i vår lilla lilla stad, säger en person till Expressen.

Henrik, 15, är försvunnen i Alingsås – det här har hänt

På lördagsförmiddagen inledde Kustbevakningen en sökinsats i Säveån och en polishelikopter cirkulerade över området. Sökandet utgick från klotterbron. Under bron finns ett utrymme som enligt Alingsåsbor är ett ökänt tillhåll där man kan hitta kläder, drogerkartor och tält. 

Senare vid lunchtid kom polisens tekniker ut från det avspärrade området med fynd som gjort under dagen, samlade i en papperspåse. 

– Vi har inga nya resultat att kommunicera i nuläget, säger polisens presstalesperson Hans-Jörgen Ostler till Expressen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!