Muf-möte spårade ur

Den unge politikern söp sig redlöst full och misshandlade sedan en kvinna.


GÖTEBORG. Moderata ungdomsförbundets stämma ägde rum på Quality Hotell 11 i fyra dagar i förra veckan. När förbundet samlades för middag dök en av de ledande upp i badbyxor.

– Han gick på middagen i badbyxor och skjorta. Och under middagen stod han upp och gjorde finger, med bägge händerna, åt hela den nya förbundsstyrelsen, säger en deltagare enligt GT.

Muf-ledaren drack sig redlöst berusad under kvällen och uppträdde mycket störande. Sent efter midnatt var han fortfarande igång. Då situationen till slut blev ohållbar tvingades hotellpersonalen att kalla på polis.

– 04.32 får vi ett larm om att det är stökigt på platsen. Vi åker dit, och 05.09 förs en person till polisstationen för tillnyktring, säger Jan Strannegård, presstalesman för polisen i Västra Götaland.

Samma person pekas också ut för att ha misshandlat en kvinnlig muf-kollega under förbundsstämman. Kvinnan gjorde i går en anmälan om misshandel mot mannen. Ungmoderaten vill inte kommentera det inträffade och menar att han är oskyldig.

– Jag har inte begått något brottsligt överhuvudtaget, säger han, enligt GT.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!