Vad som har hänt med 19-åringen är fortfarande ett mysterium.
Vad som har hänt med 19-åringen är fortfarande ett mysterium. - Foto: Privat

Familjen vädjar om fler tips

Den 19-åriga flickan hittades död efter en fest. Nu går familjen ut med ett foto och vädjar om fler tips.


STOCKHOLM. I helgen hittades den 19-åriga flickan död under en gångbroSödermalm. Polisen sa tidigt att de hade flera heta spår att gå på. Men nu väljer familjen att släppa ett foto på flickan för att få fram fler tips.

– De hoppas att det kan ge svar på vad som hänt med dottern, säger informationsansvarig på citypolisen Petra Sjölander, till Aftonbladet.

Flickan åkte taxi från en privat fest på lördagskvällen och hoppade av 00.50 i korsningen Swedenborgsgatan/Fatbursgata. En och en halv timme senare hittade en väktare hennes döda kropp.

Polisen misstänker att någon mördat 19-åringen men utesluter inte en olycka.

– Hon hittades under bron och kan ha ramlat ner från den eller knuffats. Hon kan också ha mördats någon annanstans och placerats där, säger informationsansvarig på citypolisen Petra Sjölander till Aftonbladet.

Familjen har valt att gå ut med en bild på flickans ansikte men vill inte gå ut med hennes namn.

– Det är deras beslut och de gör detta för att de hoppas att det ska bidra till att fler tips kommer in. Vi vill ju veta vad som hänt henne efter att hon klev ut ur taxin. Om någon känner igen henne från natten hoppas vi att de hör av sig, säger informationsansvarig på citypolisen Petra Sjölander.

 

Om du vet något, ring 11414 eller mejla på utredningsroteln.stockholm@polisen.se

/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!