Terry vill behålla titeln ett par år.
Terry vill behålla titeln ett par år. - Foto: SCANPIX/AP

Terry: ”Ska behålla titeln i några år”

I dag blev det klart att Chelsea tog hem Premier League-titeln efter en imponerade vinst med 8-0 mot Wigan. John Terry, lagkapten i Chelsea, vill behålla titeln på Stamford Bridge ett par år.– Det har varit fyra tunga år att se United lyfta bucklan gång på gång, säger stjärnan.


LONDON. John Terry har varit inblandad i den mest diskuterande skandalen i Premier League den här säsongen. Mittbacken var otrogen med Wayne Bridges flickvän. Efter skandalen valde den engelska förbundskaptenen, Fabio Capello, att ta bort lagkaptensbindeln från mittbacken. Efter att Chelsea vunnit Premier League-titeln för första gången på fyra var John Terry självklart nöjd efter matchen – men förklarar att skandalen har stört honom.

– Folk pratar fortfarande om det. Men det är det här som jag har jobbat så hårt för. Det är Chelsea allt handlar om, det handlar om dagen i dag, säger Terry enlig The Guardian och fortsätter:

– Det har varit fyra tunga år att se United lyfta bucklan gång på gång. Nu ska vi göra som United och behålla den i några år.

Carlo Ancelotti, som anslöt till Chelsea inför säsongen, är väldigt nöjd över att ha vunnit Premier League.

– Det är fantastiskt, vi gjorde vårt bästa och jag har gjort mitt bästa. Det är en fantastisk atmosfär i klubben, med dessa supportrar, och jag tror att vi förtjänar att vinna ligan efter den här säsongen, säger italienaren.

Den tidigare Milantränaren är speciellt nöjd med hur laget spelade bra i dagens match.

– Det finns massor med saker vi är nöjda med. Vi är glada för detta rekord, för att Didier vann skytteligan, men det viktigaste är att vi spelade bra.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!