- Foto: Chris Maluszynski/ SCANPIX

Rattfull körde full hem från polisstationen

Tog taxi till bilen och fortsatte köra full.


ESLÖV. Det var i slutet av juli i år som 51-åringen greps kraftigt berusad efter en vådlig färd. Mannen kunde vid gripandet varken gå stadigt eller prata ordentligt. Han hade 1,11 promille i blodet och togs med till polisstationen.

Men när mannen släpptes efter en timme fortsatte rattfyllan. I stället för att ta sig hem och nyktra till tog mannen en taxi till platsen där hans bil hade parkerats efter att polisen gripit honom. Där satte han sig i bilen och fortsatte sin färd.

Mannen körde dock precis lika farligt som tidigare och snart tillkallas polis på nytt.

En patrull som åker till hans hus ser då mannen parkera bilen och gå in sitt hus. När 51-åringen konfronteras erkänner han brott. Anledningen till att han körde bilen hem i stället för att ta taxi hela vägen var enligt mannen själv att han inte ville att någon skulle få reda på vad som hänt, skriver Skånskan.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fem häktade för grova kreditbedrägerier

1 timme sedan

Explosion vid militärbas i Irak

2 timmar sedan
En person dödades och flera skadades i en attack mot en militärbas i södra Irak vid midnatt fredag, enligt irakiska säkerhetskällor. Enligt källorna rör det sig om en "bombattack" men vill inte uppge vem som kan ligga bakom.

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

igår 23:01
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

igår 22:46
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

igår 22:46
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

igår 22:12
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.