Polisens bombtekniker anlände vid kl. 13 men har ännu inte gett något besked om vad föremålet kan vara.
1 av 3
Polisens bombtekniker anlände vid kl. 13 men har ännu inte gett något besked om vad föremålet kan vara. - Foto: Henrik Eriksson / Nyheter24
2 av 3
- Foto: Henrik Eriksson / Nyheter24
Polisen hjälper en kvinna bort från det avspärrade området.
3 av 3
Polisen hjälper en kvinna bort från det avspärrade området. - Foto: Henrik Eriksson / Nyheter24

Misstänkt bomb i Stockholm - mediehus utrymt

Ett misstänkt föremål har hittats vid en papperskorg utanför en bank i centrala Stockholm. Polisen misstänkter att det kan vara en bomb och bombtekniker är på plats.


STOCKHOLM. Vid lunchtid inkom ett larm till polisen om ett misstänkt föremål vid en bankHumlegårdsgatan i centrala Stockholm.

Föremålet har placerats under en papperskorg intill en bankomat. Polisen har spärrat av området och kallat dit bombtekniker.

Enligt Resumé har Aller Media, vars huvudkontor ligger på gatan, utrymt delar av sina lokaler.

– En vän till mig såg en bomb fasttejpad under papperskorgen vid Nordea när han skulle ta ut pengar vid bankomaten, säger ett vittne till Nyheter24.

Polisen arbetar just nu med att utöka avspärrningen.

– Det enda jag kan säga just nu är att vi måste spärra av området ytterligare, säger Sebastian från Stockholmspolisen, till Nyheter24.

– Vi ska hålla rent på gatan utanför, säger Sven-Erik Olsson, informatör på polisens länskommunikationscentral till Nyheter24.

Polisen har ännu inget besked om föremålet kan vara en bomb. Tekniker var på plats vid 13-tiden för att undersöka föremålet.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!