Mest lästa

Misstagen lockar in råttorna i ditt hem: "Gnager sig igenom"

Här slår populära Åhléns-butiken igen

Butikskedjan Åhléns har mängder av butiker runt om i landet. Men nu stänger en av dem dörrarna för att genomgå en större renovering.

Det här tycker restaurangchefen egentligen om dricks: "Specifik summa"

Ska man ge dricks och i så fall hur mycket? Nyheter24 har pratat med Nova, restaurangchef på Blackstone Steakhouse Sundbyberg, som berättar vad restaurangpersonalen egentligen tycker om dricks.

Här blir det nästan 15 grader och sol – vårvärmen är på ingång

​Snart är det slut på vinter och kyla, i alla fall på vissa platser i landet. Här får du vet var det blir sol och nästan 15 grader varmt på fredag.

Polisen har hittat en kropp i sökandet efter Maja, 17

En kropp har hittats i sökandet efter 17-åriga Maja i Marks kommun. Anhöriga är informerade om fyndet och en person är anhållen misstänkt för mord.

Linda, 39, lever med svåra utslag – får ingen hjälp av vården: ”Ingen hör på vad jag säger”

Linda, 39, har Topical Steroid Withdrawal, även kallat kortisonberoende. Hon vittnar om en vardag där sjukdomen har tagit över och där vården inte ger något svar. – Jag smorde, det brände och tårarna rann, säger Linda till Nyheter24. Varning för starka bilder.

Stort oljeutsläpp i Karlshamn – färgar vattnet gult

Hönsgård brinner – tusental döda hönor

En hönsgård med ett tusental höns brinner i Örtomta, strax öster om Linköping i Östergötland. Enligt polisen går byggnaden inte att rädda, utan kommer att få brinna ner till grunden, skriver polisen på sin hemsida. I byggnaden finns ett tusental djur.

Arbetsplatsolycka på Boliden – företaget döms till böter

En man i 30-årsåldern fick svåra skador vid en olycka i Rönnskärsverken i Skelleftehamn i höstas. Nu har arbetsgivaren Boliden Mineral dömts att betala 300 000 kronor i företagsbot, skriver SVT Västerbotten.

Polis sköt sig själv i handen – förd till sjukhus

Kolmårdens delfin död – kvävdes av konstgjord tång: "Stor sorg"

Kolmårdens äldsta delfinhona Nephele dog oväntat i mitten av januari. Nu visar obduktionsrapporten att hon kvävdes av konstgjord tång i bassängen. Det som hänt är väldigt beklagligt. Vi är i stor sorg över Nepheles död, säger chefsveterinär Bim Boijsen till TT.

Gröna Lunds sjuka jobbannons – söker personer "yngre än 120 år"

Gröna Lund söker inte vilka sommarjobbare som helst. Nu letar nöjesparken hellre efter äldre än unga att anställa, skriver de på sin hemsida. Flera nöjesparker tänker i samma banor och bland annat Kolmården har efterlyst "pantertanter och silverrävar".

Kvinna i 85-årsåldern död i trafikolycka

Maja Dahlqvist och Kevin Bolger blir sambos i Norge – med Frida Karlsson?

Maja Dahlqvist, 29, och Kevin Bolger, 30, har varit ihop i tre år. Nu tar det svensk-amerikanska paret nästa steg i relationen.

Man i 20-årsåldern stickskadad – misstänkt mordförsök

Ikea sänker priserna – här är varorna som blir billigare

Tidigare i veckan gick Ikea:s största franchisetagare ut och meddelade att priserna kommer sänkas globalt. I ett mejl till Nyheter24 svarar nu Ikea Sverige på när priserna sänks i Sverige, och passar på att nämna några varor som inkluderas i prissänkningen.

Spädbarn dog och svenskor skadades på Lanzarote

Två svenska kvinnor har skadats på Lanzarote då en påverkad kvinna körde på sju personer som promenerade på en trottoar. Ett fem månader gammalt spädbarn omkom.

Kvinna svårt brännskadad under förlossning – tvingades genomgå plastikkirurgi

En kvinna fick både bedövning och en värmekudde under förlossningen. Efter en timme upptäcktes brännskador på kvinnans ben, som i slutändan krävde plastikkirurgi.

Korvar med valkött såldes på svensk flygplats

Ett företag får nu betala dyrt i böter. Under hösten 2023 sålde bolaget nämligen korvar – som innehöll valkött.

Stort glasstest – hajpade klassikern får bottenbetyg: ”Barngegga”

Nyheter24:s testpanel har provat Sias glassnyheter för 2024. Det blir både toppen – och bottenbetyg.