Anton Hysén oroas över att följarna luras till det fejkkonto som någon skapat i hans namn.
Anton Hysén oroas över att följarna luras till det fejkkonto som någon skapat i hans namn. - Foto: Fredrik Sandberg / SCANPIX

Anton Hysén om sexigastnomineringarna

Den dansante fotbollspelaren tycker att det är "ascoolt" att ha hamnat bland topp fem i #twittersexigast.


#twittersexigast

Vi bestämmer - men du är med och nominerar. Hashtagga din tweet med #twittersexigast, skriv en kommentar eller skicka ett mail till twittersexigast@nyheter24.se så utser vi tillsammans de allra hetaste personerna.

Känd eller okänd, tjej eller kille, hetero, bög eller transa, lång eller kort. Det spelar ingen roll. Inte heller utses de sexigaste twittrarna baserat på just sitt utseende, bara en het avatarbild räcker alltså inte långt.

I stället efterlyser vi personer med så mycket personlighet, humor, smarthet, briljans eller andra egenskaper så att de känns som det sexigaste vi kan hitta. Bara personer som twittrar övervägande på svenska kan nomineras.

Anton Hysén tror först att det hela handlar om ett stort misstag. Att det inte är han - @antonhysenoffic, utan fejkkontot i hans namn som hamnat bland topp fem i #twittersexigast.

– Först måste jag bara upplysa er om att kontot @AntonHysen är fejk, det är ett fejkkonto. Det är jättejobbigt. Jag har försökt att få bort det men det är krångligt, man måste faxa till Twitter i USA och grejer.

Vi är medvetna om det - det är inte fejkkontot utan du som är nominerad!

– Vad härligt att höra! Det känns ascoolt.

Hysén började twittra i fjol när han bodde i England, efter att en kille sagt åt honom att skaffa ett konto för att han är "en sån person som skriver kort och så".

Och sedan dess har antalet följare ökat stadigt?

– Ja, det har gått uppåt, men fejkkontot har ju stulit många också.

Varför tror du att du fått så många nomineringar?

– Oj jag vet inte. Kanske för att jag twittrar ganska mycket och ofta. Att det är kul att hänga med - jag twittrar om allt möjligt, vad man gör och ser. Det är kul.

Vem tycker du själv är sexigast på twitter?

– Ingen aning men Adam Levine, @adamlevine, från Maroon 5 är het.

Och om du måste nämna någon som twittrar på svenska?

– Det vet jag faktiskt inte. Jag är inte så bra på det där. Jag twittrar mest bara.

Kommer den äkta Anton Hysén att en gång för alla spöa fejkkontot med att bli årets #twittersexigast? Fortsätt nominera - på fredag utses vinnaren.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!